BAŞKAN AK VE BAŞKAN TÜRÜT KÖY ZİYARETLERİNDE

BAŞKAN AK VE BAŞKAN TÜRÜT KÖY ZİYARETLERİNDE

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt, Tekke,Yenigüzelköy, Karayemiş ve Anbarlık köylerine ziyarette bulunarak, yatırımları incelediler.

Yapılan ziyaretlerde İlçe Başkanı Burak Ak ve İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt’e İlçe Başkan yardımcıları, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın kolu Yönetim kurulu üyesi,İl Genel Meclis üyesi ve köy başkanları ile köy muhtarları eşlik etti.
Yenigüzelköy, Tekke, Karayemiş ve Anbarlık  Köylerinde  yapılan yatırımlar incelenirken Anbarlık Köyünde aynı zamanda Şehitler Haftası münasebetiyle Şehitlik ve kabristan ziyaretleri gerçekleştirildi.


Başkan Ak “İl Genel Meclis Başkanımız İbrahim Türüt’le birlikte merkez ilçemize bağlı köylerimizde bazı incelemelerde bulunduk. Şehitler Haftası münasebetiyle de Şehitlik ziyaretleri gerçekleştirdik. Bu toprakları vatan kılmak için şehadete eren tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor,Gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Her karışı Şühedanın kanıyla sulanan bu toprakları hiç kolay kazanmadık. Her bir karışında büyük mücadeleler verildi. Bu yüzden ecdat emaneti bu kadim coğrafyayı kimseye bırakmayacağız. Canla başla ülke menfaatlerimiz için durmadan yorulmadan çalışacağız” dedi.

ak-ve-turut-rize-ak-parti-1.jpg
 İlçe Başkanı Ak sözlerine şu şekilde devam etti  “Merkez İlçemizde ayak basmadık yer bırakmayacağız demiştik. Çalışmalarımızı bu minvalde gerçekleştiriyoruz.Teşkilat çalışmalarımızın yanı sıra bir taraftan da Pandemi hassasiyeti içinde ziyaretlerimizi gerçekleştirerek, vatandaşlarımızla hemhal olmaya çalışıyoruz.

ak-ve-turut-rize-ak-parti-12.jpg

Çok şükür bir arada oldukça güçlenen bir teşkilata sahibiz. AK Partiyi bugünlere getiren değer bizi biz yapan değer iyi günde kötü günde her daim bir arada olarak eksilmeden çoğalmak. Biz her zaman teşkilatımızın da vatandaşımızın  da yanındayız hamdolsun.

ak-ve-turut-rize-ak-parti-13.jpg

Bizim liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrendiğimiz ilke her koşulda vatandaşımızla bir arada olmak, gönüllere dokunmak olmuştur. Bizlerde onun öğretileriyle onun çizdiği yolda ilerliyoruz. İnşallah bu yolda yürürken bir nebze olsun onun omzundan yük alabiliyorsak ne mutlu bize”.

ak-ve-turut-rize-ak-parti-14.jpg
İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt “Gerek muhtarlarımız gerekse vatandaşlarımızla hep iletişim halindeyiz.Köylerimizdeki çalışmaları yerinde görmek için bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz.

ak-ve-turut-rize-ak-parti-15.jpg

Yapılan bütün çalışmaların her zaman takipçisiyiz. Bütün ekiplerimiz sahada çalışmalarını sürdürüyor.Köylerimize hizmet götürmek için canla başla çalışan bir kadroya sahibiz hamdolsun. Vatandaşlarımızla hep bir aradayız. Pandemi kurallarına uyum göstererek, çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz” dedi.

ak-ve-turut-rize-ak-parti-16.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.