BAŞKAN TÜRÜT KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINI YAPAN EKİPLERİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN TÜRÜT KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINI YAPAN EKİPLERİ ZİYARET ETTİ

Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarında Rize İl Özel İdaresi KARDELEN ekiplerince sürdürülen karla mücadele çalışmalarını takip etti.

Öncelikli olarak Kalkandere – İyidere – Derepazarı bölge şantiyesini ziyaret eden Meclis Başkanı İbrahim Türüt’e, bölge İl Gene Meclisi Üyeleri Sabit Karafazlı, Talat Tüfekçi, Mehmet Öztürk, Hasan Büyük ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Kadir Çelik ve Şantiye Şefleri eşlik etti.
 
İl genelinde sürdürülen karla mücadele çalışmalarıyla ilgili Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdüründen bilgi alan ve Kalkandere Yolbaşı köyünde devam eden karla mücadele çalışmalarını yerinde takip eden Başkan Türüt, gece gündüz demeden fedakarca karla mücadele çalışmalarını sürdüren KARDELEN ekiplerine teşekkür ederek, baklava ikramında bulundu.

Başkan Türüt, Kalkandere programı kapsamında Kaymakam Kemal Sefa Gökmenoğlu, Belediye Başkanı Kenan Yıldırım ile AK Parti İlçe Başkanı Hasan Ayyıldız ile ilçe teşkilatını ziyaret ederek, ilçede devam eden karla mücadele çalışmalarıyla ilgili durum değerlendirmesi yaptı.
ibrahim-turut-1.jpg

ibrahim-turut-12.jpg

ibrahim-turut-13.jpg

ibrahim-turut-14.jpg

ibrahim-turut-15.jpg

ibrahim-turut-16.jpg

ibrahim-turut-17.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.