Başkan Türüt, Turizm Bölgelerindeki Yayla Yollarını İnceledi

Başkan Türüt, Turizm Bölgelerindeki Yayla Yollarını İnceledi

Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, Çamlıhemşin ilçesine bağlı Elevit, Trovit ve Palovit yayla yollarında incelemelerde bulundu. 

Turizm bölgelerindeki yolların genel durumuyla ilgili inceleme yapan Başkan Türüt, bu kapsamda özellikle son yıllarda Rize’ye gelen turistlerin uğrak yerlerinden olan Elevit, Trovit ve Palovit yaylalarını gezdi.

Çamlıhemşin, Ardeşen ve Çayeli İl Genel Meclisi Üyeleri ile AK Parti Çamlıhemşin İlçe Başkanı Ömer Altun’un eşlik ettiği Başkan Türüt yaptığı açıklamada meclis olarak turizme yönelik çalışmalara daha çok ağırlık vereceklerini her ortamda ifade ettiklerini belirterek “Turizm konusu, ilimizin geleceğine yön verecek en önemli faktörlerin başında geliyor. İlimiz her köşesiyle ayrı bir değere sahip. Tek gayemiz bu değerlere zarar vermeden ilimizi turizm anlamında daha ileriye taşıyarak ilimiz ekonomisine katma değer sağlamak. Bu bağlamda tüm köy yollarımızda olduğu gibi yayla yollarımızın da standartlarını yükselterek hem bölgede yaşayan vatandaşlarımızın hem de bölgeye gelecek turistlerin rahat bir ulaşım imkanına kavuşmalarını sağlamak arzusundayız” dedi.


Başkan Türüt, bölgedeki ulaşım yollarının genel durumu hakkında bilgi aldıktan sonra bölgede yaşayan vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinleyip istişarelerde bulundu.

2.jpg

3.jpg

4.jpg

 

5.jpg

thumbnail-7.jpg

thumbnail-1.jpg

thumbnail-8.jpg

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.