BBP GENEL BAŞKAN YRD. VE KARADENİZ BÖLGE SORUMLUSU SULTAN SELİM ŞİMŞEK , GENEL BŞK. YRD. VE İSTANBUL İL BAŞKANI  DURSUN ÇAĞLAYAN , DEREPAZARI BELEDİYE BAŞKANI  SELİM METİN KATILIMLARIYLA SEÇİM SÜRECİNDEKİ DEĞERLENDİRDİ

BBP GENEL BAŞKAN YRD. VE KARADENİZ BÖLGE SORUMLUSU SULTAN SELİM ŞİMŞEK , GENEL BŞK. YRD. VE İSTANBUL İL BAŞKANI DURSUN ÇAĞLAYAN , DEREPAZARI BELEDİYE BAŞKANI SELİM METİN KATILIMLARIYLA SEÇİM SÜRECİNDEKİ DEĞERLENDİRDİ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı ve Karadeniz Bölge Sorumlusu Sultan Selim Şimşek , Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı  Dursun Çağlayan , Derepazarı Belediye Başkanı  Selim METİN Katılımlarıyla seçim sürecindeki değerlendirdi

İl Başkanı Ensar Özçelik'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, parti çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantı sonrasında İl Başkanı Ensar Özçelik, yaptığı açıklamada, "BBP Genel Başkan Yardımcılarının Rize İl Teşkilatımızı ziyaret etmesi bizi onurlandırdı ve mutlu etti. Bu ziyaret, bizlere güç verdi. BBP olarak ülkemizin milli ve manevi değerlerine bağlılığımızı her zaman sürdüreceğiz ve Rize'de de parti çalışmalarımızı daha da güçlendireceğiz." dedi.

rize-refah-partisi-1.jpeg

Şimşek ve Çağlayan, Rize İl Başkanı ve parti yöneticileri ile bir araya gelerek Rize'deki siyasi gelişmeleri ve parti çalışmalarını ele aldı. Toplantıda ayrıca, BBP'nin Türkiye genelindeki faaliyetleri ve hedefleri hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.

rize-refah-partisi-12.jpeg

Şimşek ise, BBP'nin milli ve manevi değerlere bağlılığını vurgulayarak, Rize'deki teşkilatlarıyla birlikte daha etkin bir şekilde çalışacaklarını ifade etti. Çağlayan, yaptığı açıklamada, Rize'nin kendileri için önemli bir il olduğunu ve burada partilerinin çalışmalarını daha da güçlendireceklerini belirtti. 

rize-refah-partisi-13.jpeg

Toplantı sonrasında Şimşek ve Çağlayan , Rize İl Teşkilatı üyeleriyle bir araya gelerek sohbet etti. Ziyaret sonrasında Şimşek ve Çağlayan, Rize'den ayrıldı.

rize-refah-partisi-14.jpeg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.