BBP Rize Merkez İlçe 1. Oldu

BBP Rize Merkez İlçe 1. Oldu

Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi tarafından, Türkiye genelinde nüfusa oranla üyesini en fazla artıran ilk beş ilçe arasında, Rize Merkez İlçe teşkilatı 1. oldu

BBP Genel Başkanı Sn. Mustafa Destici  ilçe başkanı Abdulkadir Usta'yı plaketle ödüllendirildi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici 2021 yılında gerçekleştirdiğimiz üye kayıt kampanyasında göstermiş olduğu başarıdan dolayı size ve merkez ilçe teşkilat mensuplarına teşekkür eder,  başarılı çalışmalarının devamını dilerim” şeklinde konuşarak BBP Rize Merkez ilçe Başkanı Abdulkadir Usta’yı tebrik etti.

BBP Rize Merkez ilçe başkanı Abdulkadir Usta teşkilatlarının 4 ay önce kurulduğunu belirterek, “Dört ayda Rize merkezde bin üye yaptık. Sn.Cumhurbaşkanımızın ilinde 4 aylık kısa sürede bu başarıyı yakalamamızda  Başta il başkanımız Ensar Özçelik, il ve İlçe yönetim kurulu üyeleri, ve bizlere desteklerini esirgemeyen çok kıymetli Rize'li Hemşerilerimizin büyük katkısı ile gerçekleşti.  Şahsım ve Teşkilatımız adına emeği geçen herkese şükranlarımı arz ediyorum.

Başkan USTA; Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun çizgisinde, Bu Azîz Milletimize olan sevdamızla, azimle ve kararlılıkla çalışmalarımıza Rize'miz ve Ülkemiz için devam edeceğiz. Her daim Halkımızın sesi olup,  Devletimize uzanan eli ayağı gözü kulağı olacağiz dedi.

buyuk-birlik-partisi-abdulkadir-usta-1.jpg

buyuk-birlik-partisi-abdulkadir-usta2.jpg

buyuk-birlik-partisi-abdulkadir-usta3.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.