BBP RİZE MERKEZ İLÇE BAŞKANI ABDULKADİR USTA ; EKMEĞE %50 ZAM TALEP EDEN ODALARA SORUYORUZ, RİZE'Lİ VEKİLLERİMİZDEN TOPLANTI TALEP EDEREK UN, ELEKTİRİK, DOĞALGAZ, YAKIT VE SSK PRİMLERİNDE İNDİRİM NEDEN TALEP ETMİYORSUNU

BBP RİZE MERKEZ İLÇE BAŞKANI ABDULKADİR USTA ; EKMEĞE %50 ZAM TALEP EDEN ODALARA SORUYORUZ, RİZE'Lİ VEKİLLERİMİZDEN TOPLANTI TALEP EDEREK UN, ELEKTİRİK, DOĞALGAZ, YAKIT VE SSK PRİMLERİNDE İNDİRİM NEDEN TALEP ETMİYORSUNUZ ?

Ekmeğe %50 zam talep eden odalara soruyoruz, Milletin sırtına artan maliyetleri yük edeceğinize Rize'li vekillerimizden toplantı talep ederek un, elektirik, doğalgaz, yakıt ve SSK Primlerinde indirim neden talep etmiyorsunuz.

Büyük Birlik Partisi Rize Merkez İlçe Başkanı Abdulkadir USTA ; Toplantınızdan  iki karar çıkmış biri Ekmeğin gramı ile oynamak, diğeri %40 zam. Bu mu Aziz Milletimize reçeteniz. Bunu asla kabul etmiyoruz.

Burdan Fırıncılar Odası Başkanı ve Rize Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanına sesleniyorum, artan maliyetleriniz için Rize'li vekilleri göreve çağırarak destek ve indirim talep edin. Onları da bu sorumluluğa ortak edin. İnanıyorum ki kendileri bu konuda sizlere gereken desteği verecektirler. Diğer türlü Sayın Cumhurbaşkanımızın memleketinde Türkiye'nin en pahalı ekmek tüketimine sizlerde, onlarda göz yummuş olacaksınız.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum