Belçika Büyükelçisi Rize’ye Geliyor: İş Dünyası İçin Önemli Buluşma
MÜSİAD RİZE ŞUBESİ, “ANADOLU EKONOMİ DİPLOMASİSİ” PROGRAMI KAPSAMINDA BELÇİKA BÜYÜKELÇİSİ VAN DE VELDE VE BERABERİNDEKİ HEYETİ RİZE’DE AĞIRLAYACAK
MÜSİAD Diplomatik İlişkiler Komisyonu koordinasyonunda gerçekleştirilecek programda, Rize iş dünyası ile Belçika heyeti bir araya gelecek. Program kapsamında MÜSİAD üyelerine Belçika’daki iş, yatırım ve ticaret fırsatlarına ilişkin sunumlar yapılacak.
Ziyaret çerçevesinde saha ziyaretleri de gerçekleştirilerek, iki ülke arasında geliştirilebilecek iş birliği imkanları değerlendirilecek. Rize’deki iş insanlarının uluslararası pazarlara açılması, yeni yatırım alanlarının tanıtılması ve ekonomik ilişkilerin güçlendirilmesi hedefleniyor.
MÜSİAD Rize Şubesi’nde gerçekleştirilecek buluşmanın, bölge iş dünyası açısından önemli bir ekonomi diplomasisi adımı olması bekleniyor.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.