Belediye başkanı ilçeye kazanımlarına devam ediyor.

Belediye başkanı ilçeye kazanımlarına devam ediyor.

Çayeli Belediye Başkanı  İsmail Hakkı Çiftçi, yapmış olduğu girişim ve görüşmeler neticesinde Belediyeye ikinci yeni bir çöp toplama aracını kazandırdı.

 

Bugün itibariyle İlçeye gelen yeni çöp toplama aracını inceleyen Başkan Çiftçi, halkı bilgilendirmek üzere açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamada Başkan Çiftçi “Öncelikle yeni aracımız İlçemize ve Belediyemize hayırlı uğurlu olsun. Pandemi sebebiyle yaklaşık 6-7 ay önce siparişi verilen ve ödemesi yapılan çöp toplama aracımız bugün itibariyle Belediyemize ulaşmış oldu. Aracımızın 350 Bin TL’si Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından hibe edilen ve 32 Bin TL’si de Belediyemizin öz kaynaklarından karşılanarak toplamda 382 Bin TL’ye makine parkımıza kazandırmış olduk. Çöp toplama aracımızın bugün ki maliyeti ise 572 Bin TL’dir. Biz bu aracı 382 Bin TL ‘ye almış olduk.
Ülkemizin içerisinde bulunmuş olduğu zor dönemlerde bizler çalışarak girişimde bulunarak kısıtlı imkanlarla makine parkımızı güçlendirmeye devam ediyoruz. Hedefimiz araçlarımızın kendi öz malımızın olmasını sağlamak bunu da başarmış olduk. İlerleyen günlerde Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün diğer bir ihtiyacı olan süpürge aracıdır. İnşallah onu da kısa zamanda temin edip tüm imkanlarımızla İlçemizin temizliği için gayret sarf edeceğiz. Bu çalışmalarımız neticesinde bizlere destek veren Siyasi Partilerimize, emeği geçenlere ve personelimize teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.