BELEDİYE-İŞ SENDİKASI RİZE-ARTVİN ŞUBESİ BŞK. YAŞAR KASPAR, OLAYI ÇARPITAN GAZETECİLERE, FINDIKLI BELEDİYE BAŞKANINA VE CHP RİZE ESKİ İL BAŞKANI,MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI SALTUK DENİZ’E SERT SÖZLERLE YÜKLENDİ

YAŞAR KASPAR’DAN ZEHİR ZEMBEREK SÖZLERBelediye-İş Sendikası Rize-Artvin Şubesi Başkanı Yaşar Kaspar ile Fındıklı Belediyesi yine gündemde.

Kaspar, daha önce Fındıklı Belediyesi çalışanları ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. Budefa Belediyede çalışan Salih Özkan ile Kaspar arasında çıkan tartışma basında geniş yer buldu. Hatta bazı medya kuruluşları olayı farklı açıdan halka duyurdu. Yaşar Kaspar, olayı ve sonrasında yaşananları tek tek anlattı. 
KASPAR: “MAFYANIN BAŞI KENDİDİR”

Yaşar Kaspar, Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Cevratoğlu’na zehir zemberek sözlerle yüklendi: “Bu işin azmettiricisi kendisidir” dedi.
KASPAR: “KALEMİNİ KİRAYA VERMİŞ GAZETECİ”
Yaşar kaspar, meydana gelen olayı basında yalan haber yaptığını iddia ettiği kişilere sert sözlerle yüklendi.
KASPAR: “SALTUK DENİZ ÇAY EMEKÇİSİNE SAHİP ÇIKAMAZ”
Belediye-İş Sendikası Rize-Artvin Şubesi Başkanı Yaşar Kaspar, CHP Rize eski İl Başkanı şimdi ki Milletvekili aday adayı Saltuk Deniz’e de yüklendi. “Belediye’ye esir olmuş bir kişi Çaykur işçisine sahip çıkamaz” dedi.
 


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.