Boyner ürünlerini sokağa döküp yaktı

Boyner ürünlerini sokağa döküp yaktı

Rize’de bir boyner kuruluşu olan fabrika mağazası sahibi ismail alim, iş yerindeki boyner marka ürünleri sokağa dökerek yaktı

Rize’de bir Boyner kuruluşu olan Fabrika Mağazası sahibi İsmail Alim, Cem Boyner’in açıklamalarını protesto etmek için iş yerindeki Boyner marka ürünleri sokağa dökerek yaktı.
Cem Boyner’in son günlerdeki açıklamalarını eleştiren Alim, “Rize’de 12 yıldır faaliyetini sürdürdüğümüz Boyner kuruluşu olan Fabrika satış mağazası olarak, ürününü sattığımız Cem Boyner’in halkı kışkırtması ve yaptığı açıklamalardan dolayı bir Türk Cumhuriyeti vatandaşı olarak boykot ediyoruz. Bundan böyle hiçbir Boyner markası ürününü satmamakta kararlıyız. Tüm meslektaşlarımızı bu markayı boykot etmeye ve vatandaşlarımızı bu marka ürünleri kullanmamaya davet ediyoruz” dedi.

Alim, açıklamasının ardından iş yerindeki Boyner marka ürünleri sokağa döktürdü. Ürünlerin bir kısmı makasla parçalandıktan sonra yakıldı.
Alim yaptığı açıklamada, işlerindeki diğer Boyner ürünlerini ihtiyaç sahibi Suriyeli mültecilere göndereceklerini söyledi.





Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.