Bugün Git Yarın Gel Devri Ak Parti ile Sona Ermiştir

Bugün Git Yarın Gel Devri Ak Parti ile Sona Ermiştir

AK Parti Rize İl Başkan Vekili Muhammed Avcı, Ak Parti anlayışında "Bugün Git Yarın Gel"in yeri olmadığını ifade ederek "Parti'nin her icraatı vatandaşın refahı için yapılmaktadır" dedi.

AK Parti Rize İl Genel Meclis Grup Toplantısı AK Parti Rize İl Başkanlığı Binası Toplantı Salonunda İl Başkan Vekili Muhammed Avcı Başkanlığında Yapıldı.

Toplantıya AK Parti Rize İl Başkan Vekili Muhammed Avcı, Yerel Yönetimler Başkanı Himmet İstif, İl Seçim İşleri Başkanı Harun Mertoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Hakan Gültekin ve AK Parti Rize İl Genel Meclis üyeleri katıldı.

AK Parti Rize İl Başkan Vekili Muhammed Avcı'nın Başkanlığında yaklaşık bir buçuk saat süren toplantıda Rize İl Genel Meclis Başkanı Hakan Gültekin, İl Özel idare çerçevesinde yürütülmekte olan çalışmalar hakkında genel bir değerlendirme yaptı ve  önümüzdeki ay yapılması planlanan işler konusunda da gruba bilgi verdi.

Gerçekleşen sunumların ardından kısa bir değerlendirme yapan AK Parti Rize İl Başkan Vekili Muhammed Avcı, aylık siyasi gelişmeler hakkında bir değerlendirme yaptıktan sonra "meclis üyelerimize yaptıkları çalışmalardan ötürü teşekkür ediyorum. yürütülen gayretli çalışmalarla köylerimiz artık son derece modern yollara, duvarlara, kanallara kavuştu." dedi.

Her icraatın vatandaşın refahı için sarf edilen bir çaba manasına geldiğini belirten Avcı "Bizim görevimiz devleti önceleyen, bugün git yarın gel diyen, buyurgan bir mantığın yerine vatandaşın refahını her şeyin önüne koyan, ona hizmet etmeyi esas amaç edinmiş, bunu kutsal vazife addetmiş bir mantaliteyi yerleştirebilmektir. Ak Partinin vizyonuyla, misyonuyla örtüşende budur" ifadelerini kullandı.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.