BÜTÜN SGK ÇALIŞANLARI BUGÜN İŞ BIRAKMA EYLEMİ YAPTI. MAAŞLARINDA İYİLEŞTİRME İSTEYEN ÇALIŞANLAR BU KAPSAMDA İŞLEM YAPMAYA GELEN VATANDAŞLARI GERİ GÖNDERİYOR

BÜTÜN SGK ÇALIŞANLARI BUGÜN İŞ BIRAKMA EYLEMİ YAPTI. MAAŞLARINDA İYİLEŞTİRME İSTEYEN ÇALIŞANLAR BU KAPSAMDA İŞLEM YAPMAYA GELEN VATANDAŞLARI GERİ GÖNDERİYOR

Acil işi olan vatandaşları geri göndermeyen çalışanlar bu akşam mesai saati sonuna kadar grevlerini sürdürecek. Maaşlarında iyileştirmenin yanı sıra, prim hakkı ve geçmiş dönemde ellerinden geri alınan hakları da geri istiyor.

Bu bağlamda Rize Sgk çalışanlarıda bu eyleme destek vererek işyerine gittiler yanlız arkadaş ziyaretleri yaparak bugün tam gün iş bıraktılar.

rize-ssk-2.jpeg

Bu eylemi neden yaptınız sorusuna Emeklilik işlemleri, yurtdışı işlemleri, işveren ve GSS işlemleri, sigortalama işlemleri, icra işlemleri ve SGK'nın alanındaki diğer iş ve işlemler uzmanlık gerektirmektedir.

rize-sgk3.jpeg

Bu sebeple SGK Taşra Uzmanlığı kadrosu ihdas edilmelidir.
    3 Şubat Cuma günü mesaiye gidiyoruz kartımızı basıyoruz, masamıza gitmiyoruz.İş yoğunluğundan unuttuğumuz arkadaşlarımızı ziyaret edip çay kahve içiyoruz .Bugün kurum içinde kendimize ve arkadaşlarımıza zaman ayırıyoruz tam gün iş bırakıyoruz.
Eşit işe eşit ücret mantığını doğru işletirsek, SGK çalışanlarına sosyal güvenlik tazminatı verilmesi, ek ödeme oranlarının arttırılması zor olmaz kanaatindeyiz. 
   Vatandaşlarımızın yukarıda belirtilen haklı taleplerimizi göz önünde bulundurarak bizi anlayışla karşılayacaklarını umar saygılar sunarız dediler.

rize-ssk-1.jpeg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.