BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ EĞİTİM VE AR-GE BAŞKAN YARD. ABDULKADİR USTA'DAN MİLLETVEKİLİ ADAYLARINA ZEHİN ZEMBEREK SÖZLER. TRABZON'DA ADAYLAR PROJEDE, RİZE'DE ADAYLARIMIZ İSE POZ VERMEDE YARIŞIYORUZ

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ EĞİTİM VE AR-GE BAŞKAN YARD. ABDULKADİR USTA'DAN MİLLETVEKİLİ ADAYLARINA ZEHİN ZEMBEREK SÖZLER. TRABZON'DA ADAYLAR PROJEDE, RİZE'DE ADAYLARIMIZ İSE POZ VERMEDE YARIŞIYORUZ

Trabzon'da adaylar Projede, Rize'de adaylarımız ise poz vermede yarışıyoruz.

Usta Yaptığı basın açıklamasında;

Siyaset Aziz Milletimize hizmet yarışıdır, siyasetçide projeleri, çözüm önerileri ve vizyonu ile bu hizmetin sevdasını taşımalıdır. Poz vermekle, sloganla, esen rüzgarla ne iktidar olunur, ne de vekil. Adayların projeleri, fikirleri, idealleri ve hedefleri yarışmalı.

Bakıyoruz komşumuz Trabzon'un 28. Dönem Milletvekili adayları yıllık 15 milyon yolcu kapasiteli  yeni havalimanından, Samsun Sarp Demir yolunun Trabzon üzerinden Erzincan'a bağlanmasından, lojistik ve turizmin yeni üssü olması gibi birçok yeni projeden bahsediyorlar. Kendilerini tebrik ediyorum.

Rize'mizde adaylar ve siyasetçilerimiz ise,  Sayın Cumhurbaşkanımızın ilimize kazandırdığı eserlere ne gereken desteği verebiliyorlar; nede yeni Projeler ile Rize'mizi marka şehir yapmak için bir gayretleri var. Havalimanı halen istenen kapasiteye ulaşmadı, Ovit Tünelinin bağlanti yolları bitmedi, lojistik ise çoktan Trabzon'un gölgesinde kalmaya mahkum. 20 Yıldır bir Çay Kanunu çıkmadı, Rize'nin Trafik sorunu çözüm bekliyor, Turizm gereken desteği bulamamışken Rize'de adaylarımız ve siyasetçilerimiz gündeminde bu sorunların olmaması büyük eksiklik.

Siyasetçinin ajandasında proje ve çözüm olmalı. Bizlerde Rize, Çay ve  Çaykur Rizespor da birlik olup projelerimiz ile  çözüm önerilerimiz yeşilin, yağmurun ve çayın Başkenti Rize'mizi Karadeniz'in incisi yapabiliriz.

Abdulkadir USTA
Büyük Birlik Partisi
Eğitim ve AR-GE Başkan Yard.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.