BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ RİZE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ABDULKADİR USTA; SİYASİ HESAP PEŞİNDE KOŞANLARI KENDİ VİCDANLARINA BIRAKIYORUZ

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ RİZE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ABDULKADİR USTA; SİYASİ HESAP PEŞİNDE KOŞANLARI KENDİ VİCDANLARINA BIRAKIYORUZ

"GÜN, BİRLİK OLUP YARALARI SARMA GÜNÜDÜR"Aziz Milletimiz ve Şanlı Devletimizin tüm yaraları saracak gücü ve kuvveti vardır.

"GÜN, BİRLİK OLUP YARALARI SARMA GÜNÜDÜR"
Aziz Milletimiz ve Şanlı Devletimizin tüm yaraları saracak gücü ve kuvveti vardır. 
Gün siyaset günü değil, yaraları birlikte sarma günüdür. Tek gerçek hayatını kaybeden  insanlarımızın geri gelemeyecek olmasıdır. Onun dışında tüm yaralar en kısa sürede Devletimiz ve Milletimizin güç birliği ile kapanacaktır. Yüce Rabbimizden  Depremde ahirete göç eden vatandaşlarımıza Rahmet niyaz ediyor, tüm yaralılara  da acil şifalar diliyoruz. 

"SİYASİ HESAP PEŞİNDE KOŞANLARI KENDİ VİCDANLARINA BIRAKIYORUZ"
Ülkemizde 11 ilimizi kapsayan Yüz yılın felaketinde tüm Devlet  kurumları, Devlet görevlilerimiz, 81 Vilayetimiz, 60 Ülkeden  gelen 6 Bine yakın Arama ve Kurtarma Ekibi. Kolluk Kuvvetlerimiz, STK kuruluşları ve 85 Milyonluk Milletimiz ilk andan itibaren seferber olmuştur. Buna rağmen daha felaketin boyutu gün yüzüne çıkmadan,  bir takım siyasetçilerin Devlet nerede, Asker nerede diyerek şov peşinde koşmalarını  kınıyoruz.   Yaralar sarılmadan, insanımız enkaz altında kurtarılmayı beklerken,  cenazeler dahi henüz defnedilmeden bu ortamda oy hesabı yaparak, karalama politikası yapanları, koltuk hevesleri uğruna başkalarının kuyularını kazmak isteyenleri, siyasi hesap peşinde koşanları da kendi vicdanları ile başbaşa bırakıyoruz. 

"GELİN HAYIRDA VE HİZMETTE YARIŞALIM"
İlkeli ve Düzgün Siyaseti ile Devlet ve Millet için Varız diyen Sayın Genel Başkanımız Mustafa DESTİCİ ve  Alperen Ocakları Vakfımızın Genel Başkanı Sayın Samet BAĞCI  başta olmak üzere tüm teşkilatlarımızın emek ve gayretlerinden ötürü yürekten kutluyoruz.   
 “Geride bir tek mağdur bırakmamak” hedefiyle çalışarak.
Partimiz ve Alperen Ocakları Vakfımız ile,
. 340 adet yardım TIR’ı 
. 5 aşevi, ilave 2 mobil mutfak
. 5 Koordinasyon Merkezi
. 500 arama kurtarma ve 500 yardımcı ekibimiz sahadayız, gelin hep birlikte hayırda ve hizmette yarışalım. 
Bu yılki Siyasi Partiler Seçim Yardımı tutarı olan 4.5 Milyar TL Depremzede kardeşlerimize bağışlayalım.

Abdulkadir USTA
Büyük Birlik Partisi
Rize Milletvekili A. Adayı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.