Ç.RİZESPOR’UN BİR ÖNCEKİ DÖNEM BAŞKANLIĞINI YAPAN TAHİR KIRAN’IN ANNESİ VEFAT ETTİ.DÜN İKİNDİ NAMAZINA MÜTEAKİP KILINAN CENAZE NAMAZININ ARDINDAN GÜNAY KIRAN’IN NAŞI EYÜP AİLE MEZARLIĞINDA DUALAR EŞLİĞİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Rize ve Türkiye Denizcilik sektörünün Köklü Firmalarının sahibi Merhum Turgut Kıran'ın eşi, Çaykur Rizespor’un bir önceki dönem başkanlığını yapan Tahir Kıran ile Gökhan, Tamer, Murat ve Barbaros Kıran'ın Anneleri Güney Kıran vefat Etti.

Günay Kıran için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi camiinde cenaze töreni düzenlendi. Törene; Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın kardeşi Mustafa Erdoğan, Ulaştırma ve Altyapı eski Bakanı Ahmet Arslan, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Durmuş Ünüvar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürü Ünal Baylan, Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürü Salih Tan’ın yanı sıra spor ve iş dünyasından çok sayıda isim, yabancı firma temsilcileri, armatörler, denizcilik sektöründen de yüzlerce kişi katıldı.

Kıran ailesi törende taziyeleri kabul etti.

İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Günay Kıran’ın naşı Eyüp aile mezarlığında dualar eşliğinde toprağa verildi.
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.