Çay sektöründe bir ilk; Karali’den açılıp kapanabilen paket

Çay sektöründe bir ilk; Karali’den açılıp kapanabilen paket

Türkiye’nin köklü şirketlerinden Karali Çay A.Ş., çay sektöründe bir ilki gerçekleştirdi, açılıp kapanabilen pakette, Premium Filiz Çay çeşidini üretti.

Doğu Karadeniz’de yaş çay işleme ve paketleme fabrikalarıyla
istihdam ve ülke ekonomisine katkı sağlayan Karali Çay, çay sektöründe bir ilki daha gerçekleştirdi. Açılıp kapanabilen paketleriyle Premium Filiz Çay çeşidini üreten Karali Çay, nemden, kokudan, sudan etkilenmeyen pratik ambalajıyla, demlik ve dökme çayların her dem taze kalmasını sağladı. Avrasya Tüketicileri Koruma Derneği ile Dünya Kalite ödülüne layık görülen Karali Çay’ın açılıp kapanabilen paketi çay tiryakileri ve tüketicilerin de beğenisini kazandı.


Karali Çay A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karali, 28 yıldır Türkiye’nin geleneksel çayını tüketici ile buluşturmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, “Kalitesiyle tüketicinin gönlüne taht kuran Karali Çay, tüketicilerin takdirini almaya devam ediyor. Bizim için en büyük gurur, tüketicilerimizin Karali Çay’dan bir yudum aldıklarında yüzlerindeki mutluluk ifadesidir.

karali-cay.jpg

Firmamız bugüne kadar taviz vermediği kalite politikaları sayesinde, pazarda sürekli büyüyen, ürünlerini geliştiren ve müşteri memnuniyetine önem veren bir firma olmuştur. Kaliteden ödün vermememiz, üretimde ve pazarda karşımıza çıkan soru ve sorunlara anında çözüm sunmamız, çok kıymetli ve emektar yaş çay üreticilerimizi, aynı zamanda çok değerli nihai tüketicilerimiz ve iş ortaklarımızı da dikkatle dinlememiz başarıya giden bu yolun çok büyük önem arz eden yapı taşlarıdır. Müşterilerimizden gelen talep ve önerilere dikkat ederek, daha kaliteli ürünler üretmeye ve ARGE çalışmaları yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.