ÇAY TV EKRANLARINDA BİR İLK YAŞANDI. RİZE’YE GÖNÜL VERMİŞ DÖRT İSİM CANLI YAYINDA BİR ARAYA GELDİ. MİLLETVEKİLİ MUHAMMED AVCI VE İL BAŞKANI HİKMET AYAR, MEVSİMLİK İŞÇİLERİN KADRO BEKLENTİSİNE DEĞİNDİLER

RİZE’DE CANLI YAYINDA BİR İLK YAŞANDI

İki Milletvekili, Belediye Başkanı Ve İl Başkanı Çay TV Canlı Yayında bir araya geldi. Şehrin değişimi ve gelişimi için güçlerini birleştiren Ak Parti Rize Milletvekilleri Muhammed Avcı, Harun Mertoğlu, Belediye Başkanı Rahmi Metin ve Ak Parti İl Başkanı Hikmet Ayar, ortak paydaşta buluştu. Bu dört önemli ismin tek bir gayesi var o da Rize.


AYAR: “İKİ YILDIR ÇOK GÜZEL BİR KAMPANYA YÜRÜTÜYORUZ”
Mustafa Yücel Yazıcı’nın sunduğu A’dan Z’ye programında Rize’de tamamlanana ve devam eden projeler hakkında konuşuldu. Tabi önemli gündem maddelerinin başında bölgenin en önemli gelir kapısı olan çay konusu vardı. Yapılan yenilikler ve alınan tedbirlerle birlikte İki yıldır güzel bir kampanya yürütüldüğünü belirten Ak Parti İl Başkanı Hikmet Ayar, yarın daha güzel olacağını ifade etti.

AYAR: “BAKANLIKTAKİ TEKNİK ÇALIŞMALAR YAPILIYOR”
Çaykur mevsimlik işçileri tarafından yıllardır dillendirilen kadro istediği de canlı yayının ana gündem maddeleri arasındaydı. İl Başkanı Ayar, son noktayı koydu. Konu ile ilgili çalışma Bakanı ile istişare halinde olduklarını söyledi.

AVCI: “BEN İŞÇİ KARDEŞLERİMİN DUYGULARINI İSTİSMAR ETMEM”
Ak Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı da kadro konusunun bazı kesimler tarafından siyasete araç edilmeye çalışıldığını vurguladı ve ekledi; “ben hiçbir zaman umut tacirliği yapmadım” açıklamasında bulundu.

AVCI: “ OPTİMUM BİR PROJE ÜRETMEYE ÇALIŞIYORUZ”
Kadro konusunu asla siyasi malzeme yapmadıklarını ifade eden Milletvekili Avcı, yaklaşık 10 bin işçinin hayatlarına dokunmak istediklerini söyledi.


PROGRAM TEKRARINI İZLEYİN

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.