ÇAYELİ BAKIR GENEL MÜDÜR MURAT GÜREŞÇİ; ÇAYELİ BAKIR İŞLETMELERİNİN REZERV DURUMU İLE AÇIKLAMASINDA BİR SÜRE DAHA ARAMA OPERASYONLARININ DEVAM EDECEĞİNİ AÇIKLADI

ÇAYELİ BAKIR İŞLETMELERİ 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNDE BASINI UNUTMADI VE BİR KAHVALTI ORGANİZE ETTİ. GENEL MÜDÜR MURAT GÜREŞÇİ, İŞLETMENİN REZERV DURUMUNU İLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ.

ÇAYELİ BAKIR İŞLETMELERİ 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNDE BASINI UNUTMADI VE BİR KAHVALTI ORGANİZE ETTİ. GENEL MÜDÜR MURAT GÜREŞÇİ, İŞLETMENİN REZERV DURUMUNU İLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ. BU ARADA HAKKARİ ÇUKURCA’DA MADEN SONDAJI DA DEVAM EDİYOR. GÜREŞÇİ, HAKKARİ’DE Kİ RİZELİ NUFÜSÜNUN ARTACAĞINI SÖYLEDİ.

cayeli-bakir-1.jpg
ÇAYELİ BAKIR BASINI UNUTMADI
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Çayeli Bakır İşletmeleri, Rize’de görev yapan basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Çayeli Bakır İşletmeleri Genel Müdürü Murat Güreşçi, katılımlarından dolayı gazetecilere teşekkür etti.

cayeli-bakir-12.jpg
ÇAYELİ BAKIR’IN REZERV DURUMU
Güreşçi, Çayeli Bakır İşletmelerinin rezerv durumu ile ilgili bilgi verdi. Bir süre daha arama operasyonlarının devam edeceğini açıkladı.

cayeli-bakir-13.jpg
ÇUKURCA’DA SONDAJ DEVAM EDİYOR
Çayeli Bakır’ın Hakkari Çukurca'da maden sondajı devam ediyor. Çalışmalardan olumlu sonuçlar alınıyor.
Güreşçi, yakın zamanda Hakkari’deki Rizeli nüfusunun artabileceğini söyledi.

Çayeli Bakır İşletmeleri Genel Müdürü Murat Güreşçi, "2022 yılındaki ihracat rakamımız 102 milyon dolar olarak gerçekleşti" dedi.
Çayeli Bakır İşletmeleri Rize merkezinde bulunan bir restoranda '10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü' nedeniyle gazetecilerle bir araya geldi. Düzenlenen programda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çayeli Bakır İşletmeleri Genel Müdürü Murat Güreşçi, madendeki kazımlar sonucu rezerv miktarlarının azalmasına rağmen 2022 yılında 102 Milyon dolarlık ihracat yaptıklarını söyledi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.