Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi iddialara cevap verdi

ÇAYELİ BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL HAKKI ÇİFTÇİ,İDDİALARA CEVAP VERDİ.ÇAYELİ-HEMŞİN YOLUNDA KARAYOLLARI TARAFINDAN BAŞLATILAN ALT YAPI ÇALIŞMALARINDA EKİPLER BİR YANDAN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜRKEN VATANDAŞI MAĞDUR ETMEMEK ADINA ÇABA GÖSTERİYOR DEDİ

ÇAYELİ-HEMŞİN YOLU’NDAKİ ÇALIŞMALAR 
ÇAYELİ BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL HAKKI ÇİFTÇİ, İDDİALARA CEVAP VERDİ


Bu yoldaki çalışmalar tartışmaları da beraberinde getirdi. 
Çayeli-Hemşin yolunda Karayolları tarafından başlatılan alt yapı çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar nedeniyle yolda tahribat meydana geldi. Ekipler bir yandan çalışmalarını sürdürürken diğer yan da vatandaşı mağdur etmemek adına çaba gösteriyor. Bu konu bir televizyon kanalında gündeme geldi. Söz konusu yeri işaret Çayeli Belediyesi hedef alındı. Süreçle ilgili Çay TV mikrofonuna konuşan Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, yolun siyasete malzeme yapılmak istendiğini söyledi.


ÇİFTÇİ: “ÇAYELİ’NDE İŞ YAPILABİLECEK EN UYGUN ZAMAN”
Çayeli için çaba sarf ettiklerini ifade eden Başkan İsmail Hakkı Çiftçi, zahmetsiz rahmet olmayacağını söyledi ve bu sürecin geçici olduğunu belirtti.


BAŞKAN ÇİFTÇİ ÇAYELİN’DEN SESLENDİ: “BİRAZ ARAŞTIRMA YAPIN”
Hemşehrilerine seslenen Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, Çayeli’ni küçük düşürenlere müsemma tanımamalarını istedi.


ÇİFTÇİ: “BİRAZ DAHA SABIRLI OLALIM”
Çayeli’nin çehresinin değişmesi için çaba sarf ettiklerini söyleyen Başkan Çiftçi, bu süreçte mağdur olan Çayeli halkından da özdür diledi.
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.