Çayeli Belediye Başkanlığı'ndan Taşınmaz Satış İlanı

Çayeli Belediye Başkanlığı'ndan Taşınmaz Satış İlanı

Çayeli Belediyesi ilçede belediyeye ait 3 dükkanın açık teklif usulü ile ihale edileceğini duyurdu.

Çayeli Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre; Çayeli İlçesi, Yenipazar Mahallesi (Tapuda Rize-Hopa Şosesi) 30 ada 22 parselde Müftülük binasının zemin katında yer alan belediyeye ait 1(bir), 2(iki), 3(üç) bağımsız bölüm numaralı asma katlı dükkanların açık teklif usulü ile ihalesi yapılacak.


Açıklamada ihalenin 17 Eylül Perşembe günü saat 16:00-16:10 ve 16:20'de yapılacağı ifade edildi.


İşte ilanın tam metni:

1-Rize İli, Çayeli İlçesi, Yenipazar Mahallesi (Tapuda Rize-Hopa Şosesi) 30 ada 22 parselde Müftülük binasının zemin katında yer alan Belediyemize ait 1(bir), 2(iki), 3(üç) bağımsız bölüm numaralı asma katlı dükkanların 17/09/2020 Perşembe günü 16:00 (Bağımsız bölüm no 1), 16:10 (Bağımsız bölüm no 2) ve 16:20 (Bağımsız bölüm no 3) saatlerinde Çayeli Belediye Başkanlık odasında Belediye Encümeni huzurunda 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi hükümlerine göre Açık Teklif Usulü ile ihalesi yapılacaktır.

2-Birinci ihaleye teklif verilmemesi veya ihalelerde verilen tekliflerin hadde layık olmaması halinde ikinci ihale 01/10/2020 Perşembe günü aynı yer ve saatlerde yapılacaktır.

3-İhale ile satışı yapılacak olan dükkanların yüzölçümü, ihale muhammen bedeli ve geçici teminat miktarı aşağıda gösterilmiştir.

ihale.png

4- İhaleye iştirak etmek isteyenler;

a) Nüfus cüzdan fotokopisi, Adres yerleşim belgesi, Geçici teminat Makbuzu veya Banka teminat mektubu, Şartname bedelinin yatırıldığına dair makbuz, Şartnameyi okuyup kabul ettiklerine dair imzalanmış şartname örneği, İhaleye gireceklerini belirtir dilekçe.

b) Tüzel kişilerde ise, yukarıdaki şartlardan ayrı olarak, idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret ve sanayi odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge ve tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduklarını gösterir noterden tasdik edilmiş vekâletname ve imza sirküleri.

c) Ortak katılım olması halinde yukarıda sayılan şartlara ilave olarak, şekli ve içeriği ilgili mevzuatlarca belirlenen noter tasdikli ortak girişim beyannamesi.

d) Vekaleten ihaleye katılma halinde isteklinin adına teklif vermeye yetkili olduğuna dair noter tasdikli vekaletname ve imza sirküleri,

e) Yukarıdaki sayılan evrakları kapsayan ihale dosyasını ihale günü saat 15:30’a kadar Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne teslim etmeleri gerekmektedir.

5- Taşınmazların ihale bedelleri peşin olup ihale kararının ihaleyi üstlenene tebliğinden itibaren 15 gün içerisinde Belediyemiz vezne veya banka hesaplarına ödendikten sonra tapu devri yapılacaktır. İhale ile ilgili diğer vergi, harç ve giderler ihaleyi üstlenen tarafından peşin olarak ödenecektir.

6-İhale şartnamesi Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğünden 100,00-TL bedelle temin edilebilecektir.

7-İhaleyi üstlenip ihale şartlarını yerine getirmeyenlerin ihalesi iptal edilerek yatırmış oldukları geçici teminatlar irat kaydedilir.

8-İhtilafların olması halinde Çayeli Mahkemeleri yetkilidir.

İlanen tebliğ olunur.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.