Çayeli Eğitim Fakültesinden Kadına Şiddet Paneli

Çayeli Eğitim Fakültesinden Kadına Şiddet Paneli

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Çayeli Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Bölümü öğrencileri topluma hizmet dersleri adı altında anlamlı bir panel düzenledi.

  ‘Kadın erkek el ele mutlu bir geleceğe’ konulu panele Bölgenin sevilen siması Necati Hutoğlu, RTEÜ Öğretim Üyesi Yardımcı Doç. Dr. Ahmet Toksoy, Çayeli İlçe Emniyet Müdürlüğü Grup Amiri Salih Çiçek ve Ankara Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından Konu Uzmanı Ayça Abacı konuşmacı olarak katıldı.

  Panelde kadının tarihte ki yeri ve önemi, günümüzdeki hakları ve kadına şiddet ile ilgili bakanlığın yaptığı uygulamalar anlatıldı.

  Televizyonumuzda ‘Necati Hoca cevap veriyor’ programı ile da gönüllerde taht kuran Necati Hutoğlu’nun konuşması sırasında zaman zaman eğlenceli dakikalar yaşandı.



Kendine has yorumu ile milyonların gönlüne taht kuran Necati Hoca konferansa katılanlardan dakikalarca alkış aldı. Programın sonunda konuşmacı olarak katılanlara plaket verilirken Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Çayeli Eğitim Fakültesi öğrencileri Necati Hoca ile resim çektirmek için sıraya girdi.















Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.