Çayeli Kız Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nden Yıl Sonu Sergisi

Çayeli Kız Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nden Yıl Sonu Sergisi

Çayeli Kız Teknik Lisesi ve Barbaros Endüstri Meslek Lisesi Yıl Sonu Sergisi açtı

Çayeli Muhtarlar Derneği bahçesinde açılan serginin kurdelesi Belediye Başkanı Rıza Çakır tarafından kesildi. Meslek Liselerinde bulunan bölümlerin yaptıkları ürünleri halka tanımak amacıyla açılan sergide öğrencilerin yaptıkları birbirinden güzel ürünler dikkat çekti. Çayeli Kız Teknik Lisesi müdürü Handan Yelkenci serginin açılış amacından bahsettikten sonra sözlerini şöyle sürdürdü; “mesleki eğitimin ilçemizde daha da güçlü bir şekilde devam edebilmesi için bütün halkımızdan özelliklede yöneticilerimizden destek bekliyoruz.

Serginin açılış kurdelesini kesen Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır’da yaptığı konuşmada okullarımızda kardeşlerimiz gerçekten kaliteli eserler yapmışlar ben kendilerini ve hocalarını kutluyorum. Açılışımızın özelde Çayeli’mize genelde Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.



Açılıştan sonra yapılan eserleri tek tek incelen konuklar Barbaros Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Emre Yıldırım’ın yaptığı harekeleri enjektörle kontrol edilen eder iş makinesine hayran kaldılar.











Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.