Çayeli Kurtuluşu Anısına 'Bir Sevdadır Çayeli' konulu Şiir Yarışması

Çayeli Kurtuluşu Anısına 'Bir Sevdadır Çayeli' konulu Şiir Yarışması

9 Mart Çayeli’nin 103’ncu Kurtuluş Yıldönümü dolayısıyla Çayeli Kaymakamlığı, Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Eyüpsultan Rize ile Rize’yi Sevenler Derneği koordinesinde Çay Tv'nin medya sponsoru olduğu şiir yarışması başladı.

Yarışmaya katılımcıların bağımsızlık, kahramanlık, zafer, vatan sevgisi, bayrak sevgisi, doğa ve çevre sevgisi,  Türk milletinin fedakârlığı ile içinde Çayeli sevdası ve özlemi  geçen şiirleri ile katılım sağnalması hedefleniyor.  Çayeli ilçe sınırları içerisinde, ilkokuldan üniversiteye kadar eğitime devam eden tüm öğrenci ve öğretmenler ile ilçe sınırı içerisindeki tüm katılımcılar  gerek ve  gurbetteki Çayelililer yarışmaya katılabileceklerdir.

Yarışma; Siviller, Öğretmenler, Üniversite, Lise , Ortaokul ve İlkokul Kategorisi olmak üzere 6 kategoride gerçekleştirilecek. Her bir katagori kendi içeriside değerlendirilecek olan eserler.  Yarışmaya ilçenin önem simlarından merhum Ahmet Hamdi İshakoğlu ve Servet Çomoğlu ‘na atfen yarışmadaki tüm kategori birincileri arasından Ahmet Hamdi İshakoğlu Juri Özel Ödülü ile yine yarışmada tüm kategori ikincileri arasından Servet Çomoğlu Mansiyon Ödülü verilecektir.

 Yarışmaya katılım sağlayacak olan vatabdaşlar eserlerini 01.03.2021 tarihine kadar cayelisiir@gmail.com adresine gönderebilirler. Yarışma ile ilgili detaylı bilgiye www.cayelimeb.gov.tr adresinden ulaşablirler.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum