Çaykur 8'inci Mağazasını Diyarbakır'da Açıyor

Çaykur 8'inci Mağazasını Diyarbakır'da Açıyor

Doğal ve sağlıklı çay çeşitlerini Türkiye'nin dört bir yanında tüketicilerle buluşturan Çaykur, 8'inci mağazasını Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuar Günleri'nde Diyarbakır'da açıyor.

Çaykur, ürettiği doğal ve sağlıklı çay çeşitlerini yurt içi ve yurt dışında tüketicilerle buluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Uluslararası fuarlarda dünyaya açılan Çaykur, yurt içinde de çay satış mağazaları zincir halkasını genişletiyor. Çaykur, Rize, Artvin, Giresun, Erzurum, İstanbul ve Ankara'dan sonra 8'inci çay satış mağazasını Diyarbakır'da açıyor.
Kentte 16-21 Kasım'da düzenlenecek olan ve Rize’nin onur konuğu olarak katılacağı Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı kapsamında mağaza açılışını gerçekleştirecek olan Çaykur, en özel çaylarını tüketicilerle buluşturacak.

caykur-magaza-12.jpg
Çaykur Genel Müdür Yusuf Ziya Alim kuru çay satış ve pazar payını artırmak için Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde temas ve incelemelerde bulunduklarını hatırlattı. Bu kapsamda Diyarbakır'da 8'inci satış mağazasını açacaklarını belirten Alim, "Çay çeşitlerimizin tüketicilerin beğenisine sunulduğu çay satış mağazalarımızın 8’incisini Diyarbakır’da açacağız.

caykur-magaza-1.jpg

Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı'na Rize onur konuğu olarak katılıyor. Bizde özel konuk olarak mağazamızı bölgedeki diğer tüm katılımcıların olacağı bir ortamda hizmete açacağız. Mağazalarımızda yeni arge çalışmalarımız sonucunda yeşil çay çeşitlerinden; maça çayı, detox, maça latte, hediyelik gurme çay ve yeni çıkaracağımız Farabi, Ayasofya, Diyarbakır keyif çayı gibi çaylarda tüketicilerin beğenisine sunulacak" dedi.

caykur-magaza-13.jpg


 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.