Çaykur İşçilerinin Yeni Sendikası ‘Tüm Çay İş Sendikası’ Mevsimlik İşçilerin Umudu Oldu

GENEL MERKEZİ RİZE’DE BULUNAN ÇAYKUR İŞÇİLERİNİN YENİ SENDİKASI, ‘TÜM ÇAY İŞ SENDİKASI’ MEVSİMLİK İŞÇİLERİN SESİ OLDU. BAŞKAN HASAN FEHMİ BURSALI: “İŞÇİLERDEN KESİLEN AİDATIN YÜZDE 50’Sİ CEPLERİNDE KALACAKTIR DEDİ

İşçiden toplanan para yerinde kalıyor. Bu da genel merkezin Rize’de olmasının en büyük avantajı.Tüm iş konfederasyonu genel başkanı Mahmut Şahin Sarı ile Tüm Gıda ve Çay Emekçileri Sendikası genel Başkanı Hasan Fehmi Bursalı Çay TV’de yayınlanan gündem programına konuk oldular. 


ŞAHİN: ÇAYKUR İŞÇİLERİNİN SORUNLARI DİNLENMİYOR”
Mevcut sendikacılığı eleştiren Tüm iş konfederasyonu genel başkanı Mahmut Şahin Sarı,  işçinin sorununu çözmekten uzak olduklarını ifade etti.


ŞAHİN: “SENDİKALAR BÜROKRATLARA SORUNLARI İLETİLMİYOR”
Çaykur işçisinin kadro talebini Öz gıda iş sendikasının çözme şansı olmadığını belirten Mahmut Şahin Sarı, “mevsimlik işçilerin kangren olmuş kadro yarası Tüm çay iş sendikasının hazırladığı proje ile çözüme kavuşacaktır” dedi.


BURSALI: “İŞÇİLERDEN KESİLEN AİDATIN YÜZDE 50’Sİ CEPLERİNDE KALACAKTIR”
Tüm Gıda ve Çay Emekçileri Sendikası Genel Başkanı Hasan Fehmi Bursalı, genel merkezi Rize’de olan sendikanın yetkiyi alması durumunda ilk vaadini açıkladı. “İşçilerden kesilen aidatın yüzde 50’si işçi kardeşlerimizin cebinde kalacaktır” dedi. Bursalı, bu maddeyi noter onayı ile kayıt altına aldıklarını ve tüzükte de yer verdiklerini söyledi.
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.