Çaykur Mevsimlik İşçi Başvuları Ne Zaman 2024 ? Çaykur Ne Kadar İşçi Alacak ?

Çaykur Mevsimlik İşçi Başvuları Ne Zaman 2024 ? Çaykur Ne Kadar İşçi Alacak ?

ÇAYKUR, 2024 YAŞ ÇAY SEZONU ÖNCESİNDE RİZE, ARTVİN, TRABZON VE GİRESUN'DAKİ FABRİKALARINDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE MEVSİMLİK İŞÇİ ALIMI GERÇEKLEŞTİRECEK. BAŞVURULAR 29 NİSAN - 3 MAYIS 2024 TARİHLERİ ARASINDA İŞKUR ÜZERİNDEN YAPILMASI BEKLENİYOR

Çaykur'un 2024 yaş çay sezonu için yapacağı mevsimlik işçi alımı için başvuruların 29 Nisan 2024 Pazartesi ile 3 Mayıs 2024 Cuma tarihleri arasında İŞKUR üzerinden kabul edileceği açıklandı. Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun illerinde bulunan fabrikalarda çalışacak olan mevsimlik işçiler için İŞKUR'da yayımlanacak ilana başvuruda bulunabilecekler.

Çaykur tarafından yapılan duyuruda, başvuruların sadece belirtilen tarihler arasında İŞKUR üzerinden kabul edileceği ve geç başvuruların değerlendirmeye alınmayacağı belirtildi. İş arayanlar, başvurularını belirtilen tarihler arasında yapmaları gerektiğini unutmamalıdır.

Başvuru yapacak adayların, İŞKUR'un resmi web sitesinden başvuru yapmaları gerekmektedir. Çaykur yetkilileri, başvuru süreci ve işe alım süreciyle ilgili olarak adaylara gerekli bilgilendirmelerin İŞKUR tarafından yapılacağını belirttiler.

Beden İşçisi ve Çay Eksperi : Yaklaşık 1000 Kişi
Engelli, Eski Hükümlü ve Terör Mağduru İşçi: İhtiyaca Göre

Adaylar, 29 Nisan 2024 tarihinden itibaren İŞKUR'un e-Devlet veya mobil uygulaması üzerinden ÇAYKUR'un ilanına başvuru yapılması bekleniyor.
Başvurular 3 Mayıs 2024 tarihinde sona erecek.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum