Çaykur Ramazanda da Hizmette

Çaykur Ramazanda da Hizmette

İftar çadırında Oruçlarını açan yüzlerce vatandaş, yemek sonrası Çaykur`un açmış olduğu çay standında kuyruğa geçerek çay ihtiyacını karşılıyor.

 Rize Belediyesinin Ramazan Ayı boyunca Kültür Parkta  vermiş olduğu  iftar yemeğinden sonra, Rize`de yaşayan yüzlerce vatandaş çay ihtiyaçlarını  milli kuruluşumuz olan , Bölgemizin  göz-bebeği  hayat damarı olan Çaykur`un sunmuş olduğu Çaykur çaylarından karşılamaktadırlar.
 
İftar sonrası adeta kuyruğa dizilip bir bardak çaykur çayı almak için yüzlerce kişi izdihama sebebiyet vermektedirler.Her gün  ortalama 1400-1500 bardak çay kur çayı  gelen misafirlere ikram edilmektedir.
 
Tecrübeli ,deneyimli ve güler yüzlü Çaykur personelinin göstermiş olduğu bu içten görev anlayışı sebebiyle , çaylarını yudumlayan misafirlerin  mutluluklarını görmek gerçekten duyguların en güzeli olsa gerek!
 
Savaşta, barışta ve her türlü doğal afetlerde Türk milletinin  daima  yanında  olmayı milli bir görev anlayışıyla benimseyen , Ülkemizin ve bölgemizin  tanıtımı açısından yapılan her türlü   kültürel  etkinliklerde de  her zaman öncü olan,  Türkiye`nin bir numaralı Kamu  teşekkülü olan Çaykur ,bugüne kadar göstermiş olduğu pozitif   Milli görev anlayışıyla her zaman  halkının yanında ilk önce olmayı  başaran ,  Çay sektörünün  lokomotifi ve en büyüğü olan Çaykur,  bundan sonra da  sosyal sorumluluk  gereği Türk Milletinin yanında  daima  var olmaya devam edecektir.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.