Çaykur, Uluslararası Fuarda yeni pazarların kapılarını araladı

Çaykur, Uluslararası Fuarda yeni pazarların kapılarını araladı

Alim, Antalya'da düzenlenen 28. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı'nda 45'i aşkın ülkeden katılan zincir otel ve toplu tüketim yapılan firma ve işletmelerin temsilcileri ile bir araya geldi, önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

Antalya'da 18-21 Ocak tarihleri arasında sektörü dünya pazarlarıyla buluşturan ANFAŞ, Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde, 28. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı düzenledi. 450'nin üzerinde katılımcıyı, yurt içinde 81 il ve yurt dışında 45'in üzerinde ülkeden 45.000'in üzerinde ziyaretçiyle buluşturan fuara katılan Çaykur, doğal ve sağlıklı çay çeşitlerini tanıttı.

Fuara katılan Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, ev dışı tüketime yönelik gıda fuarında zincir oteller başta olmak üzere toplu tüketim yapılan dünya genelindeki firma ve işletmelerin temsilcileri ile bir araya geldi, önemli görüşmeler gerçekleştirdi. Alim, görüşmelerde; dünyada kuzey iklim kuşağında üzerine kar yağan ve bu sayede diğer ülkelerde olduğu gibi haşere mücadelesi gerektirmeyen, bir takım kimyasal kalıntılardan uzak en doğal çayın Türkiye'de üretildiğini anlattı. Çaykur'un ürettiği siyah, yeşil ve beyaz çayların yanı sıra soğuk çay ve dünyada 'matcha' olarak bilinen yeşil çay yapraklarından özel teknikle geliştirilen yeşil çay pudrasından, ‘detoks’ adı verilen çayı katılımcılara anlatan Alim'in görüşmeleri ile uluslararası pazarlarda yeni bağlantıların da ilk adımları atılmış oldu.
Matcha çayı ve diğer çay çeşitleri firma temsilcilerinin de ilgisini çekti.

caykur-uluslararasi-fuar-1.jpeg

caykur-uluslararasi-fuar-12.jpeg

caykur-uluslararasi-fuar-13.jpeg

caykur-uluslararasi-fuar-14.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.