Çaykur`a Ödül Yağmuru

Çaykur`a Ödül Yağmuru

Dünyanın en eski ve en bilinen uluslararası kalite sınıflandırma enstitüsü Monde Selection, Çaykur’un beş ürününü ödüle layık gördü

Dünyanın en eski ve en bilinen uluslararası kalite sınıflandırma enstitüsü Monde Selection, Çaykur’un beş ürününü ödüle layık gördü.

Türkiye’nin çayını, dünyaya tanıtma çalışmalarına devam eden Çaykur’a dünyanın en eski ve en prestijli uluslararası kalite sınıflandırma enstitüsünden ödül yağdı. Brüksel merkezli “Monde Selection” ödüllerinde Çaykur’un premium markası Altınbaş, Hemşin Organik Dökme, Hemşin Organik Poşet ile çay tiryakileri tarafından en çok tercih edilen Rize Turist ve Tiryaki markaları ödüle layık görüldü. Ödül töreni, İsveç’in Stockholm şehrinde Nobel Ödüllerinin dağıtıldığı salonda gerçekleştirildi.
 
Çaykur aldığı bu ödüllerle hem Türkiye’nin en çok tercih edilen çay markası hem de dünya çapında aldığı lezzet ve kalite madalyasıyla Türk çayının dünyadaki temsilcisi oldu.
Ödülleri alan Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, “Uluslararası bir kalite enstitüsü tarafından ödüllendirilmiş olmamız bizim için mutluluk verici. Ödüle layık görüldüğümüz markalarımız Çaykur’un amiral gemileri ve bunları uluslararası boyutta tescil ettirmiş olmak bizi oldukça gururlandırdı.” dedi.

Monde Selection Hakkında

Tecrübesi ve felsefesi ile ödül programları arasında büyük saygınlığa sahip olan Monde Selection, 1961 yılında kurulan ve tüketici ürünlerini testlerden geçirerek kalite düzeylerini belirleyen bağımsız ve uluslararası bir kalite enstitüsü. Kendi tadım ve test metodolojilerini yaratması ve yasal kurallar izlenmesi enstitünün bilimsel analiz güvenilirliğini sağlamış durumda. Monde Selection’da yüksek alkollü ve alkolsüz içecekler, gıda, diyet, sağlık ve kozmetik ürünleri için kategoriler bulunuyor. Monde Selection’a katılan ürünler, 70′in üzerinde bilim adamı, uzman, beslenme ve sağlık danışmanları, gurmeler ve prestijli aşçılık kuruluşlarından gelen şefler tarafından değerlendiriliyor. 80 ülkede 3 bin ürünün test edildiği değerlendirme sürecinde jüriye günde en fazla 25 ürün sunuluyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.