ÇAYTV HABER OLARAK RİZE HALKINA MİKROFON UZATTIK.RİZE HALKI 2023'Ü ZOR BİR YIL OLARAK GERİDE BIRAKTIKLARINI AMA 2024'TEN UMUTLU OLDUKLARINI SÖYLEDİLER

Rize Halkı 2023'ü Zor Bir Yıl Olarak Geride Bıraktı, 2024'ten Umutlu.

2023 yılı, Rize sokaklarında mikrofon uzatılan vatandaşlar tarafından her açıdan zor bir yıl olarak değerlendirildi. Ekonomik sıkıntılar ve yaşanan zorluklar, vatandaşların gözünden kaçmadı.

Yeni yılın eşiğinde, vatandaşlar 2024 yılından umutlu bir şekilde bahsetti. Yeni başlangıçlar, kararlar ve umutların yeşereceği bir yıl olmasını temenni ettiler. Ekonomik şartlardaki düzelme, enflasyonun düşmesi ise beklentiler arasında öne çıktı.

Rize halkı, 2023'ü "iyisiyle kötüsüyle" geride bırakırken, 2024'e umutla hazırlanıyor. Yeni yıldan beklentilerini dile getiren vatandaşlar, özellikle enflasyonun düşmesini arzuluyorlar. Barış, huzur ve mutluluk ise her yıl olduğu gibi yine temennilerin başında geliyor.

Zorlu bir yılın ardından 2024'e "Merhaba" demeye hazırlanan vatandaşlar, yeni yıldan güzellikler bekliyor. Temennimiz, herkesin umutlarına kavuştuğu, barışın hakim olduğu bir yıl geçirmeleri ve güzel temennilerinin gerçekleşmesi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.