Çaytv Yeni Seçilen Pazar Belediye Başkanı ve Madenli Belediye Başkanını Ziyaret Etti

ÇAY TV’DEN ÇİÇEĞİ BURNUNDA BAŞKANLAR , PAZAR BELEDİYE BAŞKANI NEŞET ÇAKIR VE MADENLİ BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA ÇALIŞKANI HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU. YENİ BAŞKANLARIN AÇIKLAMALARI CAYTVHABER.COM'DA

ÇAY TV’DEN ÇİÇEĞİ BURNUNDA BAŞKANLARA ZİYARET
PAZAR BELEDİYE BAŞKANI NEŞET ÇAKIR: “BÜTÜN PAZAR HALKININ BAŞKANIYIM”


Türkiye, 31 Mart’ta sandık başına gitti. 61 milyondan fazla seçmen 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticilerini seçti. Birçok il, ilçe ve beldeden şaşırtıcı sonuçlar ortaya çıktı. Doğu Karadeniz Bölgesinde bazı belediyelerde değişiklikler yaşandı. CHP bu seçimde yükselişe geçti. 2019'da kazandığı Fındıklı ilçesini yeniden kazanırken bu ilçeye Pazar ve Ardeşen'i de ekledi. CHP’nin adayı Neşet Çakır oyların %50.66’sını alarak belediye başkanı seçildi. Böylece Pazar 15 yıl sonra Ak Parti’den CHP’ye geçmiş oldu. Çay TV Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Torlak ve Haber müdürü Mustafa Yücel Yazıcı, başkan Çakır’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Çay TV mikrofonuna konuşan Başkan Çakır, Pazar halkına teşekkür ederek “bütün Pazar halkının Başkanıyım” dedi.


ÇAKIR: “PAZAR’DA ÇOK EKSİKLER VAR”
Pazar’ın yaşam alanlarında büyük sıkıntılar olduğunu dile getiren Başkan Neşet Çakır, bu anlamda çalışmalara başladıklarını ve yakın zamanda da Pazar halkının bunları göreceğini söyledi.


ÇAKIR: “PAZAR BİZİMDİR”
Başkan Neşet Çakır ilçenin temizliğini de önemsiyor.


ÇAKIR: “BÜTÜN PERSONELİ ADIM ADIM TAKİP EDİYORUM”
Belediye Personeli ile ilgili düşüncelerini de paylaşan Başkan Çakır, her birinden Pazar için özverili çalışması gerektiğine vurgu yaptı.


MADENLİ BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA ÇALIŞKAN: “ MADENLİ HALKINA TEŞEKKÜR EDERİM”
Uzun yıllardır AK Parti’nin yönettiği Madenli Beldesi de 31 Mart seçimlerinde MHP’ye geçti. Oyların %64.25’ini alan Mustafa Çalışkan Madenlinin yeni Başkanı oldu. Çay TV Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Torlak ve Haber müdürü Mustafa Yücel Yazıcı, başkan Çalışkan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olması temennisinde bulundu. Çay TV mikrofonuna konuşan Başkan Çalışkan, bütün Madenli halkına yürekten teşekkür etti.


ÇALIŞKAN: “TURİZME YÖNELİK ÇALIŞMALARIMIZ OLACAK”
Gerek Çayeli Bakır İşletmeleri gibi önemli bir istihdam kapısına ev sahipliği ile gerek ise en işlek beldelerden biri olması hasebiyle Madenli Beldesi Rize’nin en önemli Beldelerinden biri… Başkan Mustafa Çalışkan, bu değerleri turizme yönelik yapacağı çalışmalarla taçlandıracağını belirtti.
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.