Çeber, Gökduman ve Dedebağı, Esnafı Ziyaret Etti

Çeber, Gökduman ve Dedebağı, Esnafı Ziyaret Etti

Rize Valisi Kemal Çeber, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ve İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı; Rize merkezde yer alan esnafları ziyaret ederek, Covid-19 pandemi sürecinde alınan tedbirlere yönelik incelemelerde bulundular.

Rize merkezde yer alan işletmeleri ziyaret ederek esnaflarla bir araya gelen Çeber, Gökduman ve Dedebağı; esnafları Kovid-19 pandemi süreci ile ilgili bilgilendirdi.


Gerçekleştirmiş olduğu ziyaretler ve incelemeler sonucunda yaptığı değerlendirme sonrası bir açıklama yapan Vali Çeber, “ Rize genelinde vatandaşlarımız ve esnaflarımızın büyük bir çoğunluğu pandemi kurallarına uygun olarak hareket etmekteler. Özellikle esnaf arkadaşlarımızın işletmelerinde gerekli hassasiyeti göstermeleri bu sürecin atlatılmasında büyük bir etmen olarak karşımıza çıkmaktadır.

İşletmelerde, pandemi sürecine yönelik alınan kuralların uygulanması, kurallara uygun hareket etmeyen müşterilerin uyarılması ve bilgilendirilmesi çok önemli. Bu doğrultuda Maske, Mesafe ve Hijyen kurallarına uygun olarak çalışan işletmelere şahsım ve Rizeli hemşehirlilerim adına teşekkür ediyorum. “ ifadelerini kullandı.

egsngytx0auw-gi.jpg

egsngfnxoae9p5k.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.