ÇEVRE BAKANI “MURAT KURUM”DAN, BAŞKAN METİN’E ZİYARET

ÇEVRE BAKANI “MURAT KURUM”DAN, BAŞKAN METİN’E ZİYARET

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ayder Yaylasında devam eden Kentsel Dönüşüm çalışmalarının incelenmesinin ardından, Rize Belediyesine bir ziyaret gerçekleştirerek Belediye Başkanı Rahmi Metin ile makamında bir araya geldi.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Deniz sitesi sakinlerinin çiçek takdimi ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u,  Belediye binası girişinde karşıladı.

Bakan Kurum ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize’de yapımı devam eden yatırımlarla ilgili Bakan Kurum’a brifing verdi.

Başkan Metin ; Yağlıtaş Kentsel Dönüşüm Projesi, Belediye Blokları, Millet Bahçesi, Kültür Sokağı, Sosyal Tesis projeleri ve sahilde devam eden dolgu çalışmalarının hangi aşamada olduğuna dair görsel sunum eşliğinde Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a bilgilendirmede bulundu.

Bilgilendirme toplantısı, Belediye Bloklarının yerinde incelenmesi üzerine, Belediye Başkanı Rahmi Metin’in Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a Belediye şeref defterinin imzalatılması ve hediye takdimiyle son buldu.

rize-belediyesi-bakan-kurum-1.jpg

rize-belediyesi-bakan-kurum-12.jpg

rize-belediyesi-bakan-kurum-13.jpg

rize-belediyesi-bakan-kurum-14.jpg

rize-belediyesi-bakan-kurum-15.jpg

rize-belediyesi-bakan-kurum-16.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.