Rize CHP Kadın Kollarından Vatandaşa Kadir Gecesi helvası

Rize CHP Kadın Kollarından Vatandaşa Kadir Gecesi helvası

CHP Rize İl kadın kolları kadir Gecesi nedeniyle Memişağa Parkında helva dağıttı

CHP Rize il kadın Kolları kadir Gecesi nedeniyle Rize Tuzcuoğlu Memişağa Parkında vatandaşlara helva dağıttı CHP Genel merkez kadın kolları MKYK üyesi ve kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Necla Kaçan, İl Kadın kolları Başkanı Nurdan Ardal, Merkez ilçe Kadın Kolları Başkanı Berrin Piyadeoğlu helva dağıtımında hazır bulundu.


CHP Rize İl kadın Kolları başkanı Nurdan Ardal yaptığı açıklamada, bin aydan daha hayırlı olduğu bilinen kadir gecesinde vatandaşımızın ağızını tatlandırmak için helva dağıttıklarını kaydetti. Ardal açıklamasında, “Bu gece kadir gecesidir. Müslüman âleminin kutsal gecelerinden bir tanesidir.

chp-rize-1.jpg

CHP il kadın kolları olarak Bu geceyi kutlamak için buradayız. Vatandaşımızın kandilini kutlamak için irmik helvası dağıtıyoruz. Ağızlarımızı tatlandırıp zor günleri güzel geçirebilmemiz diye. Kadir gecesinin mübarek ulvi halini herkese tattırabilmek için buradayız. CHP il kadın kolları olarak vatandaşımız güzel günler geçirmesi için her zaman yanında olacağız. Bütün Rizelilerin kadir gecesi mübarek olsun” dedi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.