CHP, Ziyaretlerine Ardeşen’de Devam Etti

CHP, Ziyaretlerine Ardeşen’de Devam Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize İl Başkanlığı, geçen ay başlattığı il ve ilçe ziyaretlerine devam ediyor.

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, il ve ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Gittiği ilçelerde kurumları ve STK'ları ziyaret eden Deniz, bu kez Ardeşen'deydi.


CHP Ardeşen İlçe Başkanı Faruk Buçan, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Yaşar Kuyumcu ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Müjgân Seferoğlu Gültekin'in kendisine eşlik ettiği ziyarette Deniz, ilk önce İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret etti. CHP heyeti ardından Köy Muhtarları Derneği ve Halk Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti. Ardeşen’de STK ve kurumları ziyaretlerine ileriki günlerde devam edeceklerini belirten CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, “CHP olarak artık yılın 365 günü vatandaşla iç içe olacağız” ifadelerini kullandı.

2-001.jpg

 

"365 Günü Vatandaşla İç İçe Olacağız"

Ziyaretlerden sonra konuşan Deniz, CHP olarak bir karar aldıklarını ifade ederek “Bundan sonra sadece seçim zamanlarında değil yılın 365 günü vatandaşımızla iç içe olup sorunlarını dinleyeceğiz. Bu sorunların çözümü, için parti olarak ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışacağız. CHP her zaman vatandaşının yanında olacak” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.