CHP'li Deniz, "Okula Siyasetin Sokulmasına Müsaade Edenler İstifa Etmeli"

CHP'li Deniz, "Okula Siyasetin Sokulmasına Müsaade Edenler İstifa Etmeli"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kalkandere ilçe kongresinin okulda yapılmasının kabul edilemez olduğunu ifade ederek “Buna müsaade eden ilçe müdürü derhal istifa etmelidir” dedi

AK Parti Kalkandere ilçe kongresinin okulda yapılmasına karşı çıkan CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, bunun kabul edilemez olduğunu ifade ederek, “Hani olurda bu kadarı da olmaz derler. AKP Kalkandere İlçe kongresi okulda yapılacak. Kalkandere Milli Eğitim müdürü istifa etmeli. Eğer Rize Milli Eğitim Müdürünün bilgisi dâhilindeyse o da istifa etmeli” ifadelerini kullandı.


CHP Rize İl Başkanı Deniz, kongrenin bir ilkokulda yapılmasının arkasında siyasetin eğitime de sokulmak istenmesi olduğunu iddia ederek “Ülkenin geldiği son nokta. Kurultaylarını yapmaları için siyasi partilere salon dahi vermeyen siyasi iktidar, mevzu kendi partileri olunca bütün kapıları sonuna kadar açıyor. Ülkenin sahibi olduğunu düşünen tek adam iktidarı ve Parti örgütü, kanun ve yasa tanımadığını her alanda göstermektedir. Buna müsaade eden Milli Eğitim Müdürü derhal görevinden istifa etmeli, İl Milli Eğitim Müdürü'nün de bilgisi varsa o da istifa etmelidir” dedi.

thumbnail-saltuk2.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.