ÇORUH EDAŞ ÇALIŞANLARINI ÖDÜLLENDİRDİ

ÇORUH EDAŞ ÇALIŞANLARINI ÖDÜLLENDİRDİ

Toplantıya, Dağıtım Operasyonları Genel Müdürü Ömer Kandemir, İcra Kurulu Üyesi Fırat Doğan, Çoruh EDAŞ Şirket Müdürü Mehmet Aydın ile birlikte yönetim kurulu üyeleri ve bölge yöneticileri katılım gösterdi.

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerinde yaklaşık 1,5 milyon aboneye elektrik dağıtım hizmeti sunan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), tüketici memnuniyeti dinamiği için en doğru yatırımın çalışan memnuniyeti olduğunun bir kez daha altını çizdi.  Çoruh EDAŞ, 5 il 61 ilçede online düzenlediği toplantıda 2020 yılı boyunca sergilediği üstün performans ve çalışma disipliniyle fark yaratan başarılı saha çalışanlarını ödüllendirdi.

Toplantıya, Dağıtım Operasyonları Genel Müdürü Ömer Kandemir, İcra Kurulu Üyesi Fırat Doğan, Çoruh EDAŞ Şirket Müdürü Mehmet Aydın ile birlikte yönetim kurulu üyeleri ve bölge yöneticileri katılım gösterdi.

Hizmet kalitesini arttırarak tüketici memnuniyetinin geliştirilmesi için farkındalık yaratan çalışanlara ödüllerinin takdim edildiği toplantıda Çoruh EDAŞ Şirket Müdürü Mehmet Aydın: “Verimlilik esasında kaliteli hizmet ve çözüm odaklı sürdürülebilir çalışmalarla hedefimize ilerliyoruz. İnsan ve yetenek yönetimi günümüz insan kaynaklarının en önemli konusu. Şirket kültürümüz ve insan kaynakları politikalarımızda başarıyı takdir etme, ödüllendirme, çalışan mutluluğu ve memnuniyeti önceliğimiz. En zor sektörler arasında yer alan enerji sektöründe 7 gün 24 saat büyük özveriyle sahada olan ekip arkadaşlarımızla gurur duyuyoruz.” dedi. 

İmza Atılan Büyük Başarılarımızı Nitelikli İnsan Kaynağına Borçluyuz
Kurumsal politikalar gereği güvenli ve sağlıklı iş ortamları yarattıklarını belirten Aydın, “Çalışanlarımızın her bakımdan kendilerini geliştirmesini hedefliyor, motivasyonu arttıran projelerimize her geçen bir yenisini ekliyoruz. İmza atılan büyük başarılarımızı nitelikli insan kaynağına borçluyuz. Ulaşılması zor olan en ücra yerlere büyük emek ile hizmet ulaştıran her çalışanımız gerek projelerimiz gerek ödüllerimizle değerli olduğunu hissedecektir.” ifadelerini kullandı.

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş.
Çoruh EDAŞ, 29 bin 551 kilometrekarelik yüz ölçüm üzerinde, toplam 5 il, 61 ilçe, 82 belediye, 1.536 köy ve 1.226 mahalle de 1.4 milyon tüketiciye, yaklaşık 2 milyon nüfusa 1.287 çalışanıyla, 24 saat kesintisiz olarak enerji dağıtım hizmeti vermektedir. Söz konusu 5 ilde çalışmaların en sağlıklı şekilde yürütülebilmek için proje ve yatırım planlamalarını en son teknolojiyle yapan Çoruh EDAŞ, faaliyet gösterdiği bölgede hizmet kalitesini yükselterek çalışma temposunu her geçen gün daha da arttırmaktadır. 

coruh-1.png

coruh-12.png

coruh-13.png

coruh-14.png

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.