ÇORUH EDAŞ’TAN ÇAY FABRİKALARINA BAKIM ATAĞI

ÇORUH EDAŞ’TAN ÇAY FABRİKALARINA BAKIM ATAĞI

Kaliteli ve kesintisiz hizmet hedefiyle Rize’de faaliyetlerine 7/24 devam eden Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ),

çay mevsiminin son günlerinde yoğun bir şekilde çalışan fabrikaların üretimde herhangi bir sekteye uğramaması için elektrik altyapısına yönelik bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı.

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ) Rize İl Müdürlüğü, bölgede yer alan kamu ve özel çay fabrikalarının kesintisiz enerji ile faaliyet göstermeleri için sezon boyunca bakım ve iyileştirme çalışmaları yürüttü. Çoruh EDAŞ ekipleri bu kapsamda bölgede kamuya ait 30, özel sektörde ise 8 adet fabrikanın elektrik altyapılarının kontrolünü gerçekleştirdi.

Fabrikalara enerji arzı sağlayan fider çıkışların, direklerin ve ayırıcıların bakımlarını yapan ekipler, bu fabrikalara ait makinaların devir kayıpları yaşamaması için de özel trafoların kademe ayarlarının kontrollerini gerçekleştirdi. Çalışma kapsamında yaklaşık 70 adet kafes direğin dip kısmı, 20 kilometrelik enerji nakil hattı ve 25 adet ayrıcının kontrolü yapıldı.

Çoruh EDAŞ Rize İl Müdürlüğü ekipleri, tamamlanan bakım çalışmaları sonrası kontrol amaçlı fabrika ziyaretleri gerçekleştirerek bakım ve iyileştirme çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. 
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.