Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gazi Turgut Aslan’dan Vali Kemal Çeber’e Bayram Ziyareti

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gazi Turgut Aslan’dan Vali Kemal Çeber’e Bayram Ziyareti

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gazi Turgut Aslan Rize Valisi Kemal Çeber’i ziyaret etti.

Rize Valisi Kemal Çeber’in Emniyet Genel Müdürlüğünde çalıştığı dönemde mesai arkadaşı ve yakın dostu, Terörle Mücadele Daire Başkanlığı görevini yaptığı sırada 15 Temmuz darbe girişimde kahramanca mücadele ederek gazi olan, sonrasında Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olarak görevlendirilen Turgut Aslan, Rize Valisi Kemal Çeber’e Kurban Bayramı ziyaretinde bulundu. 
 
Vali Çeber, iki gün boyunca ailesi ile birlikte misafir ettiği Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Turgut Aslan’a başta Ayder olmak üzere Rizenin doğal ve tarihi güzelliklerini gezidirerek Rizeyi tanıttı. 
Vali Çeber ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Geçmiş dönemlerde birlikte görev yaptığım Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın Turgut Aslan’ı Rize de ve kendi evimde ağırlamaktan ötürü çok mutluyum. Kendisi 15 Temmuz hain darbe girişimde kahramanca mücadele ederek, devletimizin egemenliğine göz diken düşmanlara geçit verilmeyeceğini göstermiş bir kahramandır. 
 
Bilindiği gibi görev aldığımız süre zarfında, görev aldığımız yerlerde değişiklikler olabiliyor. Ama çalıştığımız yerlerde elde ettiğimiz dostluklar her zaman bizlerle oluyor. Birlikte görev almaktan gurur duyduğum Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Turgut Aslan’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyor, Rizeli hemşehrilerim adına Kurban Bayramını kutluyorum. “ dedi.
 
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Turgut Aslan’da misafirperverliklerinde ötürü Vali Çeber’e teşekkür ederek Vali Çeber ve tüm Rizelilerin Kurban Bayramını kutladı. Ayrıca Rize’ye hayran kaldığını ifade eden Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Turgut Aslan, “Rize doğasıyla, insanlarıyla çok güzel bir şehir.“ ifadelerini kullandı.


 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.