Davut BİLGİN Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkan Adaylığını Açıkladı

Davut BİLGİN Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkan Adaylığını Açıkladı

Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın 28 – 29 Mayıs 2022 tarihlerinde yapılacak Seçimli Genel Kurul Toplantısında SMMM Davut BİLGİN Adaylığını açıkladı.

Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın 28 – 29 Mayıs 2022 tarihlerinde yapılacak Seçimli Genel Kurul Toplantısında; Başkan Ali Fuat ÇAKMAKÇI’nın iki dönem süresinin sona ermesi ile  yeni dönemde, Oda kurullarında daha önce çeşitli görevlerde yer alan ve  halen Oda Sekreterliği görevi yapan Davut BİLGİN  başkan adaylığını açıkladı.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Davut BİLGİN “ Ülkemiz ekonomisine çok önemli katma değer yaratan meslek mensuplarımızın kayıtlı olduğu Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın her kurulunda görev aldım. Bu sürede edindiğim tecrübe, birikim ve donanımımı önümüzdeki dönemde mesleğin gelişimi, meslek mensubu arkadaşlarımın saygınlığı ve itibarı için kullanacağım. Meslek mensuplarımızın ülke ekonomisine katkısının toplumun her kesiminde daha iyi anlaşılması için bugüne kadar yapılan çalışmaları daha da yükseltmek için çaba sarf edeceğim.
Meslektaşımızın ve mesleğin sorunlarını bilmekteyim. Oluşturacağımız istişare kurulu ile belirleyeceğimiz çözüm önerilerini odamız ve üst Birliğimiz TÜRMOB işbirliği ile ilgili kurumlar nezdinde en kısa sürede çözülmesi için gayret göstereceğim.

Bölgemizin ve ilimizin sosyo ekonomik gelişmesiyle ilgili görüş ve önerilerimizi her platformda dile getirerek takipçisi olacağım. Mesleki konularla ilgili paydaşımız olan kamu idareleri , üniversite ve sivil toplum örgütleriyle iş birliği içerisinde olacağım. Gerek meslektaşımızın ve meslek adayı stajyerlerimizin, gerekse vergi mükelleflerinin bilgilendirilmesi amacıyla eğitim, seminer , panel ve çalıştaylar düzenlemeyi planlamaktayım.
Bu duygu ve düşüncelerle yapılacak genel kurulumuzun ilimize ,ülkemize hayırlı olması temennisiyle, tüm meslektaşlarımın desteğini istiyorum dedi.
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.