Defterdar'dan SMMMO Odasına Ziyaret

Defterdar'dan SMMMO Odasına Ziyaret

Vergi haftası münasebetiyle Rize Defterdarı Nurettin DİRİCAN Rize SMMM Oda Başkanı Muammer BERBEROĞLU'nu ziyaret etti.

Vergi haftası münasebetiyle Rize Defterdarı Nurettin DİRİCAN beraberinde Defterdar Yardımcısı Zeki Aydoğan, Yeşilçay Vergi Dairesi Müdürü Harun ŞAHİN, Kaçkar Vergi Dairesi Müdür  vetkili Asım ASAK, Gelir Müdürü vekili Halil  OKUMUŞ, Milli Emlak Müdür Vekili Ethem ÖZDEMİR, Personel Müdür Vekili Şükran HABERAL ile birlikte Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti. Rize Defterdarı Nurettin DİRİCAN ve beraberindeki heyeti, Rize SMMM Oda Başkanı Muammer BERBEROĞLU yönetim, denetleme, disiplin kurul üyeleri ve meslek mensupları karşıladı.

 Defterdar Nurettin DİRİCAN Vergi haftası kapsamında yapılan etkinlikler hakkında bilgiler verdi. Vergi haftası etkinliklerinin asıl amacının vergi bilincinin toplumun bütün kesimlerine en iyi şekilde  anlatmak olduğunu söyledi. Rize İlindeki vergi tahakkuk ve tahsilattaki başarıdan dolayı Muhasebeci ve Mali Müşavirlere katkılarından dolayı teşekkür etti.

saaaa.jpg

 Oda Başkanı Muammer BERBEROĞLU Vergi mükelleflerinin ve Maliye çalışanlarının vergi haftasını kutluyorum . İlimizdeki vergi tahakkuk ve tahsilatındaki  başarılarından  dolayı Defterdarımız Nurettin DİRİCAN ve maliye çalışanlarına katkılarından ötürü  teşekkür ediyorum dedi. Bizlerde bu başarıya  mükelleflerle vergi idaresi arasındaki köprü vazifemizi yerine  getirerek her zaman olduğu gibi bundan sonrada katkı sunmaya devam edeceğiz dedi. BERBEROĞLU Şubat ayının son haftasının “Vergi Haftası” olduğunu, Mart ayının ilk haftasının “Muhasebe Haftası” olduğunu hatırlatarak bu iki haftanın birlikte kutlanmasının daha yararlı olacağını söyledi.

ddd.20130227222157.jpg


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.