DENEYİMLİ SİYASETÇİ KENAN BIYIK ÇAYTV EKRANLARINDA AÇIKLADI. BEN RİZE MİLLETVİKİLİ OLURSAM MASAYA YUMRUĞUMU VURDUMMU HERTARAF SALLANIR DEDİ. AYRINTILAR CAYTVHABER.COM 'DA

Çaytv Ekranlarında Gündem Programına konuk olan Deneyimli Siyasetçi Kenan Bıyık bir çok konuya değindi. Ama en önemlisi Milletvekili adayı olacağı sinyalini verdi.

Kenan Bıyık Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile çok iyi diyalogları olduğu bilinen bir gerçek. Halk tarafın çok sevilen Bıyık Chp Rize'de Milletvekilliği yarışında en önde bitirmesi bekleniyor..

Katıldığı programda Rize için fikirlerini dile getiren Kenan Bıyık ; “Rizeli hakkını alamamıştır” dedi milletvekilliği sinyali verdi. Çay TV’de gündem programına konuk olan eğitimci ve siyasetçi Kenan Bıyık, bu defa net konuştu. Konuşmasında Trabzon’u örnek veren Bıyık, partiler arasında ki kısır çekişmeden dolayı Rize’nin hak ettiği değeri alamadığını ifade etti. Bıyık, Rize’de siyasetin nasıl ilerlemesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

KENAN BIYIK CANLI YAYIN PROGRAM TEKRARINI İZLE 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.