Denizli’den U20 Dünya Kupası Kura Yorumu

Denizli’den U20 Dünya Kupası Kura Yorumu

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, U20 Dünya Kupası’nın dünya futboluna yeni yıldızlar kazandıracağını söyledi.

Türkiye'de 21 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan FIFA U20 Dünya Kupası'nın kura çekiminin ardından Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, değerlendirmede bulundu. Denizli, “Bu turnuva dünya ve ülke futboluna vereceği katkı çok önemli. Ülkemiz dünya futboluna yeni yıldızlar kazandıracaktır. Rize'de aldığı sonuçların ardından futbol heyecanım kabarmaya başladı. Taraftarlarımız da genç futbolcularımızı destekleyecektir. Bu turnuvanın başarıyla geçmesi olimpiyatlarla ilgili verilecek karar için etkili olacaktır” dedi.
Türkiye’nin yer aldığı grupta ses getirecek bir takım olmadığını vurgulayan Denizli, “Türkiye bu aradan bir aksilik yaşamadan çıkması lazım. Yüz akı ile çıkmazı lazım” diye konuştu.
Denizli, Trabzon ve Rize’de oynanacak maçlarla ilgili olarak ise “Karadeniz’de maçlar iki şehirde oynanacak. Ama her iki şehrin taraftar grupları diğer şehre giderek milli takımımıza destek verecek” diye cevap verdi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.