DEREPAZARI BELEDİYE BAŞKANI SELİM METİN, BASINDA ÇIKAN HABERLERE VERYANSIN ETTİ. 2 AYRI YOLDA DOĞALGAZ ÇALIŞMASI SEBEBİYLE ARAÇ ULAŞIMI OLMADIĞI YÖNÜNDEKİ AÇIKLAMALARIN TAMAMEN YALAN OLDUĞUNU SÖYLEDİ

İKİ AYRI YOLUN ÇALIŞMADIĞI İDDİASI BAŞKAN SELİM METİN, BASINDA YER ALAN HABERE İSYAN ETTİ.

Rize’nin Derepazarı İlçesi İle İlgili Basında Bir Haber Yer Aldı. Mahalleye Giden 2 Ayrı Yolda Da Doğalgaz Çalışması Nedeniyle Vatandaşın Mağdur Olduğu İdda Edildi. Çıkan Haberlerin Ardından Bugün Çay Tv Habere Konuşan Derepezarı Belediye Başkanı Selim Metin ve Başkan Yardımcısı Hakkı Erdoğan, Ateş Püskürdü. Yolda Hiç Bir Sorunun Olmadığını Söyleyen Metin Ve Erdoğan, Yapılan Açıklamaların Ve Çıkan Haberin Asılsız Olduğunu Söylediler.


Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin, basında çıkan haberlere veryansın etti. Bölgenin tek televizyon kanalı olan Çay TV haber'e konuşan Başkan Metin, 2 ayrı yolda doğalgaz çalışması sebebiyle araç ulaşımı olmadığı yönündeki açıklamaların tamamen yalan olduğunu söyledi.
Bir gün önce aynı güzergahta vatandaş mağdur olduğunu bu sözlerle duyurmuştu.


METİN: “BİLEREK YAPILIYOR”
O açıklamaların hemen ardından söz konusu mahalleye kendi makam aracıyla giden Belediye Başkanı Metin, haberin asılsız olduğunu kanıtladı. Metin, bu asılsız haberin bilerek yapıldığını söyledi.


ERDOĞAN: “ARTIK YETER!”
Derepazarı Belediye Başkan Yardımcısı Hakkı Erdoğan da yalandan haber yapanlara ateş püskürdü. 


SÖZ KONUSU YOLDA ARAÇLAR İLERLİYOR
Görüntülerde ki bu yer bir gün önce evlerine yürüyerek gitmek zorunda kaldıklarını söyleyenlerin bulunduğu nokta. Ancak görünen o ki yolda her hangi bir olumsuzluk yaşanmıyor.
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.