DEREPAZARI BELEDİYE BAŞKANI SELİM METİN; CUMHURBAŞKANI KARARI İLE DEREPAZARI KENTSEL DÖŞÜM PROJESİ ONAYLANDI

DEREPAZARI BELEDİYE BAŞKANI SELİM METİN; CUMHURBAŞKANI KARARI İLE DEREPAZARI KENTSEL DÖŞÜM PROJESİ ONAYLANDI

DEREPAZARI BELEDİYE BAŞKANI Selim METİN; Derepazarı , tarihi ve kültürel değerleriyle ön plana çıkan önemli bir bölgedir.

Ancak, zamanla yapılaşmanın plansız ve kontrolden çıktığı bir gerçektir. Bu durum, hem kentsel estetiği olumsuz etkilemiş hem de riskli yapılaşmaların önünü açmıştır. Bizim görevimiz ise, bu sorunları çözüme kavuşturarak, Derepazarı'mızın potansiyelini ortaya çıkarmaktır.
Bu sebeple, bugün itibariyle ilçemizde kentsel dönüşüm çalışmalarına resmen start vermiş bulunmaktayız. Amacımız, ilçemizi modern ve yaşanabilir bir merkez haline getirmektir. Bu projede, sadece yapılar yenilenmeyecek, aynı zamanda sosyal ve ekonomik altyapının da güçlenmesi hedeflenmektedir.

derepzari.jpg
Değerli hemşehrilerim, kentsel dönüşüm bir kolay iş değildir. Birçok zorluğa ve sıkıntıya rağmen bu projeyi hayata geçireceğimize olan inancım tamdır. Ekibimle birlikte, gereken tüm çalışmaları yaparak halkımızın güvenli ve huzurlu bir yaşam sürmesini sağlayacağız.

Derepazarı ilçemizde yapılaşmanın daha çağdaş standartlarda gerçekleşmesi için elimizden geleni yapacağız. Ancak, bu süreçte sizlerin desteği, anlayışı ve sabrı da büyük önem arz etmektedir. Her ne kadar şantiye alanlarının inşası beraberinde bazı sıkıntıları getirse de, unutmayalım ki bu geçici bir durumdur ve sonucunda çok daha güzel bir ilçeye sahip olacağız.
Bu nedenle, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve tüm vatandaşlarımızı, kentsel dönüşüm projemize sahip çıkmaya ve destek vermeye davet ediyorum. Her birimiz, bu projeyi benimseyerek ilçemizin geleceğine katkıda bulunmalıyız.
Sevgili Derepazarı halkı, sizlerin güvenini ve desteğini her zaman en üst seviyede tutmak büyük önem taşımaktadır. Ekibimle birlikte kentsel dönüşüm süreci boyunca sizlerle sürekli iletişim halinde olacak ve sizlerin görüşlerine, önerilerine her zaman açık olacağız.
Ben de, bu vesileyle tüm Derepazarı ilçesi sakinlerine sesleniyorum; kentsel dönüşüm sürecinde birlik ve beraberlik içinde hareket etmeliyiz. Sizlerin katılımı ve desteği olmadan bu projenin başarıya ulaşması mümkün değildir.
Bugün kentsel dönüşüm projemizin başlangıcını gerçekleştirdik. Gelecek günlerde yapılacak planlamalar ve uygulamalarla, Derepazarı ilçemizi modern bir kent merkezine dönüştüreceğiz. Bu projenin başarılı bir şekilde tamamlanacağına inancım tamdır.
Metin; Son olarak, bu projenin her aşamasında sizlerle birlikte hareket etmekten büyük mutluluk duyacağımı belirtmek istiyorum dedi.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.