DEVA Partisi Heyeti Rize’de 1. Olağan Merkez ilçe Kongresini gerçekleştirdi.

DEVA Partisi Heyeti Rize’de 1. Olağan Merkez ilçe Kongresini gerçekleştirdi.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Mustafa Yeneroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Nazlı Seda Vural ve Kurucular Kurulu Üyesi Bahar Ekşi ile 1. Olağan Merkez İlçe Kongresini gerçekleştirdi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) Rize Merkez İlçe 1. Olağan Kongresine katılmak üzere Rize’ye gelen DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, beraberindeki Genel Başkan Yardımcısı Nazlı Seda Vural ve Kurucular Kurulu Üyesi Bahar Ekşi, Rize İl Başkanı Ömer Köroğlu, Trabzon İl Başkanı Kubilay Çiçek ve partililerle birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu.


Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen DEVA Partisi heyeti, ayrıca Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanlığını ziyaret ederek, Federasyon Başkanı Tuncay Maşalacı ile görüştü.

deva-partisi-rize-merkez-ilce-baskanligina-muhammet-avci.jpg
Gerçekleştirilen kongrede Kurucu İlçe Başkanı Muhammet Avcı, İlçe Başkanlığına seçilerek güven tazeledi.

deva-rize-1.jpg
Muhammet Avcı başkanlığında oluşan yeni yönetimde şu isimler yer aldı: Abdullah Akarsu, Berat Özkan, Berke Yılmaz, Coşkun Koto, Erdal Özçelik, Esra Çilli, Kerem Aksoy, Mustafa Pakkan, Mustafa Papaker, Selahattin Yılmaz, Serpil Ekşi, Şadan Meral, Tuğrul Koç, Turgay Birinci, Abdul Kadir Vural, Aslan Kılıç, Aşır Delal, Dursun Ali Daral, Ahmet Mesut Meral, Hafize Erbaşlı Kandemir, Yakup İpek.

deva-rize-13.jpg

deva-rize-14.jpg

deva-rize-15.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.