Doğru Parti Rize İl Yönetimini Açıkladı

Doğru Parti Rize İl Yönetimini Açıkladı

Doğru Parti Rize İl Başkanı Eyüp Demir, gazetecilerle bir araya gelerek il yönetimini kamuoyuna açıkladı.

Rize Gazeteciler Derneği'nde basın mensupları ile bir araya gelen Doğru Parti Rize İl Başkanı Eyüp Demir, yeni oluşturulan il yönetimini kamuoyuyla paylaştı. 20 Ekim 2018 tarihinde "Çoban Ateşi Hareketi" olarak yola çıktıklarını ifade eden Demir, “Türkiye’nin çeşitli illerinde toplantılar organize ederek milletimizin isteklerini, sorunlarını dinledik. Partileşme hareketini 18 Temmuz 2020 tarihinde Ankara’da yaptığımız toplantıda alarak partimizin tüzük, program ve kuruluş tarihinin belirleyerek Genel başkanımız Rıfat Serdaroğlu başkanlığında yola çıktık” dedi.


"İktidara Karşı Muhalefet Edeceğiz"
Doğru Parti'nin doğru hedeflere ve doğru insanlarla yola çıktığını aktaran Demir, “Doğru Parti kimseyle kavga etmeden, hiçbir partinin arka veya ön bahçesi olmadan doğdu. Parti olarak Anayasamızın ilk 6 maddesiyle kavga etmeyeceğiz. AKP’ye göre Türkiye Cumhuriyeti sanki 2002'de kurulmuş sanıyorlar. Hatta daha da ileri giderek Cumhuriyetin kurucu kadrolarıyla ve kurucu didişip duruyor. Biz ve Türk halkının büyük bir çoğunluğu bu kavgalardan, bu ayrışmadan memnun değiliz. 2002 ile 2019 yılları arasında ülkemizde yapılan yolsuzlukların, özelleştirilmelerin ve hataların envanterini çıkaramayanlarla beraber yol yürüyenler AKP ile beraber Türkiye’nin sistemini bu işin hesabını halka vermelidir. Bu hesap halkımız tarafından sandıkta sorulmalıdır" ifadelerini kullandı.

"Doğru Hedeflere Doğru Rakiple Yürüyeceğiz"
Demir, "Doğru parti görevini yapacaktır. Takdir halkımızındır. Doğru Partinin teşkilatları zaten ülke genelinde Çoban ateşi hareketi nedeniyle hazırdı. Bu hareket partileştikten sonra yurdun her köşesinden yeni ilgi ve alaka gördük. Bu katılımlarla beraber önceki arkadaşlarımızı bir potada toplayıp en kısa sürede il ve ilçe teşkilatlarımızı oluşturup üye kayıtlarımıza başlayacağız. Yolumuz doğru, niyetimiz doğrudur" dedi.

Doğru Parti Rize İl Başkanı Eyüp Demir tarafından açıklanan il yönetimi şu isimlerden oluşuyor: 


Eyüp Demir, İbrahim Karafazlı, Nurcerver Topçu, Muzaffer Bilgin, Menderes Eyüboğlu, Yusuf Demirel, Zeynep Uzun, Dursun Vural, Hızır Ökten, Fahrettin Ezen, Emine Katırcı, Hasan Sinanoğlu, Hayati Kazancı, Erkan Yılmaz, Güngör Aloğlu, Ahmet Fikri Okumuş, Ahmet Karar, Mehmet Özdoğan, Cevdet Kurt, Ali Fuat Bakan

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.