DOKAP VE DEREPAZARI BELEDİYESİ İŞBİRLİĞİ İLE MANDALİNA REÇELİ ÜRETİM TESİSİ VE HALK PAZARI PROJESİ PROTOKOL ANLAŞMASI İMZALANDI. BU PROJE İLE BAŞKAN SELİM METİN DE BELİRLİ ORANDA İSTİHDAM SAĞLAYACAK

Doğu karadeniz projesi bölge kalınma idaresi başkanı hakan Gültekin Derepazarı kaymakamı bekir yalçın ve ilçe belediye başkanı selim metin projenin hayata geçirileceği imza töreninde bir araya geldiler.

Derepazarı mandalinası fabrikasyon sistemine geçiyor,
Dokap başkanı Hakan Gültekin projenin önemli olduğunu ifade ederek böylesine yöresel ürünlerin gelişmesi için hertürlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi

Başkan Selim Metin de belirli oranda istihdam sağlayacakları bu proje için destek verenlere teşekkkür etti.


MANDALİNA REÇELİ ÜRETİM TESİSİ ve HALK PAZARI PROJESİ PROTOKOL ANLAŞMASI İMZALANDI
DOKAP ve Belediyemiz İşbirliğinde Yapılacak Olan Mandalina Reçeli Üretim Tesisi ve Halk Pazarı Projesi Protokol Anlaşması İmzalandı. Proje Hakkında Belediye Başkanımız Destek ve Hizmetlerinden Dolayı Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Sn. Hakan GÜLTEKİN'e Teşekkür Etti.
İlçemizin Eşsiz Lezzetlerinden Olan  Derepazarı Mandalinası, Başkanımızın Göreve Geldiğinden Beri Göstermiş Olduğu Çabalar Sonucunda Üretim Tesisine Kavuştu. Mandalina Reçeli Besleyici Özelliğinin Yanı Sıra, Aroması ve İçerdiği Vitamin Değerleri İle Tüketilmesi Gereken Sağlıklı Bir Gıda Olarak Kahvaltı Sofralarındaki Yerini Alacak. İlçemizde Her Yıl Onlarca Ton Üretimi Yapılan Mandalina Bu Tesis Sayesinde Hem Üreticisine Hemde İlçemizin Değerine Değer Katacak.
 


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.