DP Başkanı Gültekin Uysal Cenazeye Geliyor

DP Başkanı Gültekin Uysal Cenazeye Geliyor

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Genel Başkan Yardımcıları, Denizli'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden DP Rize Eski İl Başkanı Tuncer Ergüven'in cenazesine katılmak üzere Rize'ye geliyor.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Genel Başkan Yardımcıları ile bölge il başkanları Denizli'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden DP Rize Eski İl Başkanı, Çaykur Eski Genel Müdürü ve Çaykur Rizespor Kulubü Eski Başkanı Tuncer Ergüven'in cenazesine katılmak üzere Rize'ye geliyor.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile Genel Başkan yardımcılarının Perşembe gecesi 23.45 uçağıyla Ankara'dan Trabzon'a geleceği ve geceyi Trabzon'da geçirdikten sonra Cuma sabahı karayoluyla Rize'ye hareket edeceği öğrenildi.

Cuma sabahı karayoluyla Rize'ye gelecek olan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Genel Başkan Yardımcıları, Rize'de şube binasında partililerle buluşarak Çaykur Genel Müdürlüğü ve Çaykur Rizespor Kulubü Tesislerinde yapılacak olan cenaze törenlerine katıldıktan sonra cenaze namazına katılmak üzere Fındıklı ilçesine hareket edecek.

Cenaze törenine ayrıca Demokrat Partisi Karadeniz Bölge İl Başkanlarının da geleceği öğrenildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.