Dr. Fatih Erbakan Rize'de Ziyaretlerine Başladı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan, Sandık Baş Müşahitleri Toplantısına katılmak üzere geldiği 2 günlük Rize programı kapsamında partililere hitap etti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, partisinin bir dizi programı nedeniyle geldiği Rize’de Sandık Baş Müşahitleri Toplantısına katıldı.

Toplantıda konuşan Genel Başkan Erbakan, tüm anketlerde AK Parti oylarının yüzde 30'un altına indiğini söyleyerek, "3 tane kaynakları var. Birincisi sürekli borçlanıyorlar. İkincisi devlete, millete ait olan fabrikaları, sanayi tesislerini, arazileri satıyorlar, yok ediyorlar. Üçüncü gelir kaynakları ise vatandaşları zamlarla, vergilerle limon gibi sıkıp suyunu çıkartmak. Tipik bir borç, faiz, vergi, zam ekonomisi uygulamasıyla dar gelirli fakire, fukaraya, işsize, mazluma, garibana faydalı olunamaz. Mevcut iktidarın artık bu saatten sonra milletin derdine derman olması mümkün değildir. Bugün AK Partinin oylarının yüzde 30’un altına indiğini bütün anketlerle görebiliyoruz” dedi.

6dfb3075-cbf9-4219-9bf1-788ffe0da7e9.jpg

Mevcut muhalefet partilerinin kadrolarının daha önce iktidar partisine mensup olduğunu da hatırlatan Erbakan "10-15 yıl boyunca hem AK Parti’nin hem de AK Parti hükümetlerinin en etkili, en yetkili noktasında yıllarca görev yapan ve dolayısıyla ekonomide de dış politikada da bu içinde bulunduğumuz buhrandan mevcut iktidar kadar sorumlu olan ancak sonradan AK Parti’den ayrılıp aradan sıyrılmaya çalışanlar var. AK Parti’nin en üst seviyede karar alacak organında en yetkili makamlarda 15 sene oturdunuz.

Şimdi sütten çıkmış ak kaşık gibi, zemzemle yıkanmış gibi, sıfır kilometre kurtarıcılar olarak çıkıp bu milletten oy almaya çalışıyorsunuz. Milletimizi uyarıyoruz, sakın ha denenmiş, yıllarca en yetkili, en etkili makamlarda bulunmuş, borç ve faiz ekonomisinden başka bir şey yapmamış, dış politikada da Amerika’nın postacılığını kuryeliğini yapmış olanlardan bu millete, bu ülkeye hayır gelmez. Bu muhalefet partilerinin iktidara gelmesi demek, bir 10 sene daha ülkenin kaybetmesi demektir ki bizim ülke olarak 5, 10 seneye değil 5, 10 güne bile tahammülümüz yoktur” şeklinde konuştu.

Erbakan, 25 Ekim Pazartesi günü saat 10.00'dan itibaren Rize'nin Ardeşen, Pazar, Çayeli ve Merkez ilçelerinde esnaf ziyaretlerinde bulunacak. Erbakan'ın esnaf ziyaretleri saat 18.00'e kadar sürecek.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.